Denizcilik sektöründe kullanıma uygun olan AKO Akü'nün BCI-GROUP 31 aküleri, aynı zamanda Amerikan araçlarında kullanımı nedeniyle şirketin ABD pazarında büyümesini ivmeliyor.

PUNCH TEKNOLOJİSİYLE ÜRETİLİYOR

AKO Grup bünyesinde bulunan firmanın deniz araçlarında kullanıma yönelik tasarlanmış marin akü olarak bilinen BCI-GROUP 31 tip aküleri, kapak dizaynındaki özel güvenlik önlemleri, kıvılcım riskini minimize ediyor.

Deniz, göl ve diğer su yüzey araçlarının hassas dengelerine uygun, yüksek sarsıntı ve titreşimlere dayanıklı söz konusu aküler, sektörün en gelişmiş üretim tekniği olarak kabul gören Matrix Press (punch) teknolojisi ile üretiliyor.

MADENCİLİK SEKTÖRÜNDE DE TERCİH EDİLİYOR

Aynı zamanda bu tip aküler, nitelikli yapıları ve özel üretim tekniğiyle de yüksek performans ve dayanım gerektiren Amerikan araçları ile madencilikte de yoğunlukla tercih ediliyor.

Kullanım alanına göre üç farklı tipteki (post, marine, stud) kutup başıyla birlikte, klasik veya EFB olarak iki farklı tipte deep cycle özellikleri ön planda tutularak; talebe ve kullanım alanına bağlı olarak yüksek ve düşük CCA özelliklerde üretiliyor ve 2 yıl tam garanti ile müşterilerin kullanımına sunuluyor.

"DENİZAŞIRI ÜLKELERDE BÜYÜYORUZ"

AKO Akü Genel Müdürü Dr. Hulki Büyükkalender, Amerikan araçlarında da kullanıma uygun olmaları nedeniyle, özellikli şirketin ABD pazarında büyümesine ivme kattığını ve pazar payını artırmaya devam ettiğine dikkat çekerek, “Söz konusu serimiz ile ABD’nin birçok şehrinde satış hacmimizi katlayarak artırıyoruz. Ülkemizde ise, özellikle denizciler için tam güvenilir, bir kara gün dostu ürün sunuyoruz” diye konuştu.

Dr. Büyükkalender, ürün çeşitliliklerini arttırmaya devam edeceklerinin altını çizerek, “Yeni pazarlar ve yeni segmentlerdeki ürün gamımızı genişletiyor, denizaşırı ülkelerde de büyüyoruz” ifadelerini kullandı.