Mobilya sektöründe faaliyet gösteren Weltew Home, yeni yatırımlarla başladığı 2021 yılına, bünyesine kattığı 10 yeni şube ile birlikte yurt içinde 100’üncü mağaza sayısına ulaştı.

PAZARLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Ulaşılabilirliği ve lokasyon bazlı nufüs dağılımına göre mağazalaşan ve markalaşan firma, 2021 imajını tüm medya mecralarında yayımlamak için pazalama çalışmalarına da hızla başladı.

Son olarak Mersin Tarsus’ta açtığı showroom’unu kullanıcıları ile buluşturan marka, yıl içerisinde açacağı franchise şubeleriyle büyümeyi sürdürecek.

"MAĞAZALAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Weltew Home Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Balcı, “Ülkemizde mobilya alışverişi daha geleneksek özellik gösteriyor. Aile üyeleri genellikle mağazaya birlikte giderek ve modelleri inceleyip, ürünün renklerini, kumaşını, ağacını ve malzemesini direkt dokunup görerek satın alma kararı veriyor. Pandemi nedeniyle online alışverişe ilgi artmış olsa da, mobilya almadan önce müşterilerimiz son kararı yine mağazada vermek istiyorlar. Bu nedenle biz marka olarak mağazalaşmaya 2021 yılında da hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

"YÜZDE 65 BÜYÜMEYİ HEDEFLİYORUZ"

Senenin sektörleri açısından daha olumlu geçeceğine inandığını, Covid-19 aşısının hızla uygulanmasının da umut veren bir gelişme olduğuna dikkat çeken Balcı, sözlerini şöyle noktaladı:

“Şirket olarak, 2020 yılında yüzde 40 büyüme gerçekleştirdik. Bu sene için ayakları yere basan büyüme stratejimizle toplam yurtiçinde ve yurt dışında 30’ar yeni mağaza sayısına ulaşmak ve ciro bazında geçtiğimiz seneye oranla yüzde 65 büyümek var.”