QUICK TURN 350MB, frezeleme işlevine ve sınıfında lider SmoothG CNC kontrolüne sahip güçlü bir tornalama merkezidir. EMO 2017 ile Avrupa pazarında görücüye çıkan makina, artırılmış hassasiyet ve performans için entegre ana iş mili motorunun yanı sıra yeni SMOOTH Mill Drive teknolojisiyle donatılmıştır. Yeni SMOOTH Mill Drive, taret içinde yer alan ve entegre iş mili motoru ile çalıştırılan 5000 dev/dk hızına sahip freze iş milidir ve gelişmiş frezeleme işlemi için 95 Nm tork sağlıyor. 12 konumlu taret, VDI veya cıvatalı takım tutucular için özelleştirilebilir. 

ÇOK ÇEŞİTLİ İŞLEME FONKSİYONLARINI GERÇEKLEŞTİREBİLİYOR
Ayrıca QUICK TURN 350MB kanal tornalama, dişli frezeleme, kılavuz salma ve dahili spline işi dahil olmak üzere çok çeşitli işleme fonksiyonlarını gerçekleştirebiliyor. NC punta, 0,1 kN'lik artışlarla programlı konumlandırmaya ve baskı değişikliklerine olanak tanıyor. Düşük baskı modu, ince ve küçük çaplı millerde yüksek doğruluğun korunmasını sağlıyor.

ÇİFT YÖNLÜ KANAL AÇMA VE AKILLI CEP BOŞALTMA GİBİ YENİ ÖZELLİKLERE SAHİP
Sınıfında benzersiz bir performans ve teknik özellikler sunan QT-COMPACT 300MSY, Y ekseni ve ikinci iş mili gibi önemli özelliklere sahip bir giriş düzeyi makinasıdır. Makina, yüksek hızlı indeksleme özelliğine sahip 12 konumlu taretin yanı sıra yeni Mazak Mill Holder II destekli takımlardan yararlanarak 4500 dev/dk hıza ulaşan freze iş mili içeriyor. Entegre ana torna iş mili, rakip kayışlı iş millerine kıyasla emsalsiz bir doğruluk ve üretkenlik sağlıyor. Makina, çift yönlü kanal açma ve akıllı cep boşaltma gibi yeni özelliklerden yararlanan SmoothC kontrolüyle kontrol ediliyor. Tüm eksenlerdeki doğrusal masuralı kılavuzlar, yüksek verimli işleme için yüksek rijidite sağlıyor.