Polymak, Türkiye’de bulunan vidalı mil ucu işlemede kullanılan, teknolojik makinalar ve en modern, uzman kadrosu eşliğinde yüksek kalitede, hassasiyetle ürünler hazırlıyor. Müşterilerinin taleplerine ve teknik resimlerine uygun mil ucu işleme, doğrultma işlemlerinin yanı sıra firmanın kendi bünyesinde özel imalat ve tasarım çalışmaları da mevcut.

Mil ucu işlem süreci de 3 maddeyle aktarılabilir;

1- İndüksiyon (ısıl işlem) makinası ile vidalı milin işlenecek kısmı menevişlenerek normalize edilir ve kolay işlenmesi sağlanır.

2- Victor marka c eksenli cnc torna ile vidalı millerin (4metreye kadar) kama kanalı açma, uc işlemesi gibi işlemleri tek makinada, hassas bir şekilde, toleranslar etkilenmeden başarıyla işlenebiliyor.

3- Ardından, doğrultma makinası ile tornalama işlemi sonrası vidalı mil doğruluğu kontrol edilir. Eğri bölgeler tespit edilip tam doğrultu sağlanır. Son olarak, teknik donanımlı mühendisler tarafından hassas ölçü aletleriyle, yurtdışından özel getirilen granit plate üzerinde doğruluk toleranslarına göre kontrol edilerek işlem tamamlanır.