DSH1 yüksek hassasiyetli servo motorların, en üst düzey kalite ve sarsıntısız çalışma gerektiren uygulamalar için özel olarak tasarlandığı belirtildi. Tipik kullanım alanları arasında uygulama ve robot alanında doğru ve kaliteli kaynak bağlantısıyla parça üreten kaynak robotları bulunuyor. Yeni servo motorların ayarlama özelliklerinin çok iyi olması tekrarlanabilir baskı kalitesi sağlamak zorunda olan etiket baskı makinaları için uygunluk sağlıyor.

MEVCUT SERVO MOTORLARA BENZERLİK GÖSTERİYOR

Yeni motorlar, güncel DS servo motor ürün yelpazesine en iyi şekilde entegre durumda. Modüler bir sistem olması sayesinde mekanik arabirimler ve bağlantı teknolojileri de DSH1 serisinde mevcut Baumüller servo motorlarına benzerlik gösteriyor. Uygulamanın gerekliliklerine bağlı olarak makina üreticisinin mekanik aksamda ya da bağlantı teknolojilerinde herhangi bir değişiklik yapmasına gerek kalmadan en iyi servo motor kullanılabiliyor. 45-100 arasında yapı boyutlarına sahip DSH1 servo motorların azami devir sayısı aralığı, kendinden soğutmalı modelde 10 kW’a kadar olan nominal güçlerde 6.000 dev/dk’a ulaşıyor.

HER SEKTÖR VE UYGULAMA İÇİN UYGUN ÇÖZÜMLER

Baumüller, geniş servo motor yelpazesiyle her sektör ve uygulama için uygun çözümleri sunuyor. DSC1, DSD2, DSH1, DSP1 motor serisi seçenekleri ve DSE entegre motorlarla hem uygulama ve robot teknolojileri alanı hem de plastik, baskı, tekstil, alet ve ambalajlama makinaları ile diğer pek çok alanda istenen performansı elde etmek mümkün.