Kesici takımlarda 100 yıllık köklü bir geçmişe sahip Walter, yüksek adetli üretim gerçekleştiren firmalara yönelik geliştirdiği yeni ürününü tanıttı.

HSS-E ovalama kılavuzu TC410 Advance ile vida dişi açmaya yönelik takım programını geliştiren firma, böylelikle kullanıcılarına 200’den fazla diş boyutları ve toleranslar içeren geniş bir ürün gamı sunuyor.

YÜKSEK PROSES GÜVENLİĞİ

Kör ve açık vida dişi için evrensel kullanıma uygun olan TiN kaplamalı TC410 Advance, yüksek proses güvenilirliği ile talaşsız işleme gibi uygulamalarda ovalama kılavuzlarının genel avantajlarının yanı sıra ekonomik avantaj da sağlıyor.

TAKIM ÖMRÜNÜ ARTIRIYOR

Ürünün yeni geliştirilen form kenarları, malzemedeki kesme süresini böylece sürtünme ve ısı oluşumunu dolayısıyla aşınmayı azaltırken takım ömrünü artırmaya imkan veriyor.

Son işlem görmüş, son derece parlak takım yüzeyi dönme torkunu azaltarak benzer şekilde takımın daha uzun ömürlü olmasına olanak tanıyor.

İKİ FARKLI SEÇENEĞİ VAR

Firma, TC410 Advance için yağ kanalsız model ve 3,5 × DN’ye kadar derinlikteki vida dişleri için yağ kanallı model olmak üzere piyasaya iki farklı seçenek sürdü. 

Ürün etkileyici fiyat-performans oranı ile aynı takım ile daha fazla vida dişi üretebildiği için özellikle orta ve yüksek adetli üretim partilerine sahip kullanıcılara hitap ediyor.