Türkiye’nin ihtiyaçlarına özel çözümler üreten CPM ERP, yerli yazılım olmanın avantajıyla İnsan Kaynakları özelinde modül geliştirdi. İK modülü, neredeyse tüm işlemleri çevrimiçi yapılmasına imkan sağlıyor. Böylelikle kurumsal hafıza oluşturularak olası sızmaların önüne geçiliyor.

TÜM BÖLÜMLER TEK MERKEZDE

İK modülü ile özlük süreçleri yönetimi yapılabiliyor. Personel takibini kolaylaştıran sistem, merkez ve şube fark etmeksizin tek datada organizasyon şeması üzerinden kolay yönetilebiliyor.

OTOMATİK OLARAK HESAPLIYOR

Son dönemde İnsan Kaynakları’nda BES konusu da hakim… İK modülü de içeriğinde binlerce formülü barındırmasıyla beraber zorunlu BES kesintisini de otomatik olarak hesaplıyor. Bordro işlemleriyle birlikte, 45 yaş altı çalışanlar için BES sisteminde de kolaylık sağlıyor.

SGK’YA GİTMEDEN İŞLEMLERİNİZİ YAPIN

Türkiye’de bürokrasiyi azaltan e-devlet çözümlerine tam uyum sağlayan CPM ERP İnsan Kaynakları Modülü sayesinde tüm işlemler programda yapılabiliyor. Özellikle çok noktada hizmet veren, çoklu personel çalıştıran ve fazla işe giriş-çıkış yapan şirketlerin işlemlerini dakikalar içinde SGK ile uyumlu altyapı sayesinde yapmasına imkân veriyor. Benzerlerinden farklı olarak meslek hastalığı girişleri (İş kazaları, meslek hastalık, geçici iş göremezlik ve çalışmazlık bildirimi) de modül aracılığıyla yapılabiliyor. Böylece, bürokrasiyi azaltarak fazladan iş yükünü ortadan kaldırıyor. 

PALAMUT: “VERİMLİLİK YÜZDE 25 ARTIYOR”

CPM ERP İnsan Kaynakları Modülü ile yerli yazılımın gücü ve entegrasyonu sayesinde insan kaynakları verimliliğinin yüzde 25 arttığını söyleyen CPM Yazılım Başkanı Recep Palamut şöyle dedi: “İnsan Kaynakları Modülümüz ile benzersiz bir altyapı sunuyoruz. PDKS’de günlük puantaj, personel bütçesi, aktueryal yöntemle kıdem tazminatı, iş gücü devir oranı, sendikalı çalışanlar için fark bordrosu, ilave personel, kısmi istihdam, çok ayrıntılı teşvik indirimleri ile farklılaştırıyor, böylece riskleri en aza indirerek yönetebiliyor. Doğru yatırımları doğru zamanda takip ederek şirketlerinde hem iş gücü hem de finansal olarak verimlilik sağlıyor. Hazırlanan verileri SGK, banka gibi kurumlarla yerinizden kalkmadan paylaşarak zamandan da tasarruf sağlıyor.”