Endüstriyel hidrolik sistemleri için sessiz hava yağ soğutucu (QAC) ve global torba akümülatörleri (EHV) serilerini piyasaya sunuyor. Birçok sanayi dalının ihtiyaç duyduğu seriler, kuvvet ve kontrol sistemi haline gelen endüstriyel hidrolik sistemleri için tasarlandı. Yüksek verimli IE3 160 kW AC motorlarına sahip olma özelliği sayesinde QAC serisi tüm soğutucu boyutlarında üretildi. 

Yeni seri, gürültü seviyesini önemli derecede azaltıyor. En düşük gürültü seviyesinde tasarlanan seri, üniteleri operatörlerin yakınında kurulmasına imkan tanırken gürültü seviyesi düzenlemelerine uyulması konusunda da kullanıcılara yardımcı oluyor.

GELİŞMİŞ TEKNOLOJİSİ İLE ÖNE ÇIKIYOR

Global torba akümülatör serisi de Hannover’de görücüye çıkacak diğer seri olarak öne çıkıyor. Söz konusu akümülatör, aynı zamanda uluslararası sertifika olarak bilinen SELO, ASME ve CE’ye de sahip. Gelişmiş teknolojisi ve tasarımı ile öne çıkan akümülatör, ağır yük kaldırma ve taşıma araç ve ekipmanları için ek güç sağlayarak güç kaybının önüne geçiyor. Yeni seri piyasadaki standart adaptörlere uygun yeni bir gaz valfi de içeriyor. Parker Takip Sistemi (PTS) sayesinde tasarım ve lojistik departmanları için maliyet ve kaynak tasarrufu sağlıyor.