Basınçlı hava sektöründe ileri teknoloji olarak görülen vidalı kompresör serisi MASTER’ı daha yakından görebilir, Hanwha Power Systems turbo kompresörler hakkında daha çok bilgi almak için Kore’den gelen yetkililerle tanışabilirsiniz. Hepsi ve daha fazlası WIN Fuarı Hol: 10 Numara xxxxx, Sarmak standında!
 
WIN Fuarı’na 2000’li yılların ortalarından bu yana düzenli olarak katılan Sarmak, tüm ezberleri bozuyor. Uzun yıllardan sonra ilk kez bu yıl WIN Fuarı’na tekrar katılım gösterecek olan Sarmak’ın eşsiz ürünleri standında sizleri bekliyor. 

"MÜHENDİSLİK HİZMETİ DE VERİYORUZ"

Aslı Hanım, bu sene standınızda görücüye çıkacak yeni ürünleriniz var mı? Ziyaretçiler standınızı neden ziyaret etmeli?

2017’de birkaç yıldır üzerinde çalıştığımız, yeni nesil olarak adlandırdığımız ve sektörde ileri teknoloji olarak görülen vidalı kompresör serimiz MASTER’ı piyasaya sunduk. Fuarda da yeni serimizden 90 kW ve 22 kW iki adet makina sergileyeceğiz. Ayrıca tank üstü vidalı kompresör serimizden de 15 kW makinamız standımızda olacak. Standımızda Türkiye temsilcisi olduğumuz Hanwha Power Systems turbo kompresörlerin Kore’den katılım sağlayacak yetkilileri de bulunacak. Ziyaretçiler standımıza gelerek turbo kompresörler hakkında da bilgi alabilirler. Biz müşterilerimize aynı zamanda mühendislik hizmeti de veriyoruz. Dolayısıyla işletmeleri için en uygun kompresörü belirlemek, ürünümüzü yakından incelemek için bizi ziyaret etmelerini tavsiye ederiz.

Stant yerinizi neye göre belirlediniz, ziyaretçiler size kolay ulaşacak mı?

Stant yerimizi kompresör firmaları için ayrılmış olan 10’uncu holden seçtik. Basınçlı hava ile ilgili tüm firmaların bir arada olması ziyaretçiler açısından da rahat olacaktır. Stant tasarımımız ve oldukça ilgi çekici kurumsal rengimizle ziyaretçilerin kolayca bulabileceği bir noktada bulunuyoruz.

"YURT İÇİ FUARLARA YOĞUN YABANCI ZİYARETİ BİZİ MEMNUN EDİYOR"

Bu yıl yurt dışından yoğun satın alma heyetleri geliyor fuara…  Yurt dışı ziyaretçileri için özel bir hazırlık yaptınız mı?

Artık yurt içi fuarlarda da yoğun bir yabancı ziyaretçi katılımı oluyor. Bu fuarlarda da yabancı dildeki kataloglarımızı bulunduruyoruz ve yabancı dilleri konuşabilen arkadaşlarımız bu ziyaretçilere yardımcı oluyorlar. Yurt içi fuarların da bu şekle dönmüş olması bizi çok memnun ediyor.

WIN Fuarları bundan önceki yıllarda iki faz olarak düzenleniyordu. Bu sene altı fuar birleşti. Bu konuyla ilgili değerlendirmenizi öğrenebilir miyiz?

WIN 2018’de altı farklı fuarın bir araya gelmesi imalat sanayi için A’dan Z’ye tüm çözümleri tek bir çatı altında topladı. Bu durum eminim fuarın verimli geçmesinin en önemli unsurlarından olacaktır.  Böylelikle iki fuar ziyaretçilerinin de standımızı ziyaret etme olasılığı doğmuştur. Yaklaşık 10 yıl önce de WIN Fuarı tek faz olarak düzenleniyordu, bu şekle tekrar dönmüş olması bizi çok memnun etti.

"ENDÜSTRİ 4.0'A YATIRIM YAPILMASI GEREKİYOR"

WIN Fuarları kapsamında Endüstri 4.0 başlığı ile özel oturum gerçekleşiyor… Konuyla ilgili düşüncelerinizi alabilir miyiz?

Endüstri 4.0 konusunda özel bir oturum düzenlenmesini çok olumlu karşılıyoruz. Bu konu herkes tarafından çok merak edilen ve bilgi alınmak istenen bir konu. Ayrıca günümüzde ve ileriki zamanlarda, sanayide rekabet edebilmek için bu konuya kesinlikle yatırım yapılması gerekiyor.