ASCENDUM Makina Türkiye Satış Direktörü Arda Okay, EC750EL paletli ekskavatör ve L350H lastikli yükleyici modellerini ilk kez sergilediklerini söyledi.

Volvo’nun amiral gemisi niteliğindeki EC750EL paletli ekskavatör ve L350H lastikli yükleyici modellerini ilk kez kullanıcılarıyla bir araya getirdi. ASCENDUM Makina Türkiye Satış Direktörü Arda Okay, her iki makinanın da liderliklerini sürdürmelerinde önemli bir güç olacağına inandıklarını söyledi.

İLK KEZ SERGİLENEN MODELLERE YOĞUN İLGİ

ASCENDUM Makina’nın, Türkiye’de ilk kez sergilediği amiral gemileri Volvo L350H lastikli yükleyici ve Volvo EC750EL paletli ekskavatör modelleri ilgi büyük oldu. Arda Okay, L350H ve EC750EL makinalarının en önemli avantajlarının yüksek verimlilik, seri çalışma imkanı ve düşük yakıt maliyeti olduğuna vurgu yaptı. Okay, Volvo kalitesi ile birlikte bu üç özelliğin, mermer ocaklarındaki güçlerini sürdürmelerini sağlayacağını ifade etti.

YOĞUN TALEBE YETİŞMEKTE ZORLANIYOR

ASCENDUM Makina’nın sergilediği L350H ve EC750EL modelleri, Türkiye’de satılan ilk makinalar olma özelliğini de kazandı. Arda Okay, EC750EL paletli ekskavatörü İzmir Aliağa’da faaliyet gösteren hafriyat firması ABS Hafriyat’a sattıklarını dile getirdi. Okay, Aliağa bölgesindeki büyük ölçekli hafriyat çalışmalarının neredeyse tamamını ABS Hafriyat'ın yürüttüğünün altını çizdi. ASCENDUM Makina Türkiye Satış Direktörü Arda Okay, ABS Hafriyat'ın EC750EL ile taahhüt işlerinde daha hızlı ve düşük maliyetli çalışmayı amaçladığını belirterek, kendilerinin de ASCENDUM Makina olarak satış sonrasında da gerekli desteği sunarak bu amaca destek sağlayacaklarını sözlerine ekledi.