Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği üretim tesisi inşaatlarının temel atma törenlerine bir yenisini daha ekleyen Yalova Makine OSB, Delfin firmasının üretim tesisi için temel atma töreni düzenledi. 

"YÜKSEK TEKNOLOJİLİ VE YALIN BİR ÜRETİM ÜSSÜ İNŞA EDİYORUZ"

Yalova Valisi Muammer Erol himayesinde gerçekleştirilen Delfin İç ve Dış Ticaret Pazarlama A.Ş.'nin üretim tesisinin temel atma törenine, protokol davetlileri ve çok sayıda konuk katıldı.

NAKAMURA- TOME’NİN YENİ CNC TEZGAHI TÜRKİYE’DE NAKAMURA- TOME’NİN YENİ CNC TEZGAHI TÜRKİYE’DE

Yalova Makine OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, "Pandeminin ağır şartlarında altyapı inşaatlarımızı devam ettirdiğimiz, günümüz zor koşullarında ise istihdam ve yatırım odaklı bir yaklaşımla üretim tesisi inşaatlarına başladığımız OSB’mizi 'Yerli, Yeşil, Yenilikçi, Yüksek Teknolojili ve Yalın' bir üretim üssü olarak inşa ediyoruz. Bizlere sürekli desteklerini hissettiren tüm Yalova ve Çiftlikköy kamuoyuna, katılan katılamayan ama kalbi bizimle çarpan herkese şükranlarımı sunuyorum. Delfin üretim tesisimiz de Yalovamıza ve ülkemize hayırlı olsun. Önümüzdeki haftalarda sırayla diğer tesislerimizin de temel atmalarını yapıyor olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

"YEŞİL ÜRETİM"E UYGUN OLARAK İNŞA EDİLECEK

Öte yandan OSB tarafından aralıksız bir şekilde birinci etapta yer alacak tüm fabrikaların üretim tesisi inşaatlarına başlanacağı bildirildi.

İnşa edilen ve edilecek tüm sosyal donatı ve üretim tesisi inşaatları "Yeşil Üretim" mottosuna uygun olarak projelendirildiği ve sürdürülebilir bir dünya için OSB’deki tüm yapıların "TSE Güvenli Yeşil Bina" sertifikasyonuna uygun olarak inşa edileceği öğrenildi.