Kurulum maliyetlerini azaltırken üstün performanslı makinalara sahip olmak her sektör için önemlidir. Vinç sektörü gibi ağır uygulama şartlarının olduğu bir alanda teknolojinin hızına ayak uydurabilen ve uygulama gereksinimlerini kolaylıkla karşılayan hız kontrol cihazları firmaların ilk tercihi oluyor.

YÜKSEK PERFORMANSLI MAKİNALAR İÇİN YENİLİKÇİ HIZ KONTROL CİHAZLARI

AltivarTM Machine ATV340 ve Altivar Prosess 900 serisi hız kontrol cihazları teknolojileri ile vinç sektörüne yeni bir soluk kazandırmak üzere Schneider Electric tarafından üretilmiştir. ATV340 hız kontrol cihazı kolay kurulum, uygulama kontrolü, gelişmiş ve entegre edilmesi kolay otomasyon özellikleri sunar. ATV340 SIL3 güvenlik sertifikalı, 0,75-75 kW güç aralığında ağır şart uygulama cihazlardır. Yenilikçi özellikleriyle ATV340; akıllı makina çağına giren ve bu çağın zorluklarıyla uğraşan OEM’ lerin tercih ettiği hız kontrol cihazı haline gelmiştir. 

0,75-1500kW güç aralığındaki Altivar Process 900 hız kontrol cihazları her türlü motor için oto-tanıma, açık ve kapalı çevrim kontrol özellikleriyle çözüm sunuyor. Dahili çift Ethernet girişi ile webserver ve otomasyon sistemine tam entegrasyon sağlar. Uygulamaya özel makrolar, SIL3 güvenlik sertifikası, QR kod teknolojisi ile arızanın anında tespit edilmesi ve Türkçe dil seçeneği cihazı diğer cihazlardan farklı kılan temel özelliklerdir.

Endüstriyel Otomasyon sektöründe 20 yılı aşkın süredir müşterilerine çözüm sunan BOTEK OTOMASYON, Schneider Electric tarafından verilen Industrial Automation Distributor sertifikasıyla globalde ve lokalde uzman endüstriyel otomasyon bayi unvanı almış ve Türkiye geneline yayılmış geniş satış ve teknik destek ağı ile hizmet vermektedir.

Endüstriyel otomasyon sistemlerinde müşterileri ile çalışmasını bir çeşit iş ortaklığına dönüştüren BOTEK’ in otomasyon sistemleri konusunda başlıca sağladığı hizmetler; keşif ve projelendirme, programlama ve devreye alma ve teknik destek olarak sıralanıyor.

http://www.botekotomasyon.com/