FATEK PLC’lerinin Türkiye distribütörü olan ve 23 yıldır güvenilir ürünleri ile pazarda bulunan Fonksiyonel Akıllı Cihazlar ve Endüstriyel Kontrol A.Ş., ürün yelpazesine servo motor ve sürücüler ile invertörleri de ekledi. 

Firmanın 2019 yılının Temmuz ayında Çin’in Suzhou ve Shenzen şehirlerinde bulunan Veichi Electric ile yaptığı distribütörlük anlaşması çerçevesinde ilk ürünler gelmeye başladı. 

FİRMA VE ÜRÜNLER TANITILDI

Bu kapsamda firmanın İstanbul Ataşehir’deki Merkez Ofisinde Veichi Electric lansmanı ve teknik eğitimi gerçekleştirildi. 

Veichi Electric Türkiye Sorumlusu Leo Peng ve Veichi Electric Servo Sistemler Uzmanı Robert Hou’nun da hazır bulunduğu lansman toplantısında İstanbul, Bursa, İzmir ve Ankara gibi illerden davet edilen iş ortaklarına Veichi firması ve ürünleri tanıtıldı.

Fonksiyonel Akıllı Cihazlar ve Endüstriyel Kontrol A.Ş. Kurucu Ortaklarından Türker Engin’in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Leo Peng de Veichi Electric ile ilgili bilgiler verdi. 

Ayrıca toplantıda Veichi ürün gruplarından, özelliklerinden ve getirdiği avantajlardan bahsedildi. 

TÜRKÇE VERSİYONU GÖRÜCÜYE ÇIKARILDI

Toplantının öğleden sonraki bölümünde ise, özellikle Veichi servo sistemlerinin detaylı teknik bilgilendirilmesi yapıldı. Robert Hou’nun desteğiyle servo sürücülerin parametre ayarları, parametrelerin kullanım amaçları çalışan sistemler üzerinde katılımcılara anlatıldı. 

Her zaman kullanılan dilin Türkçe olması gerektiğini savunan Fonksiyonel Akıllı Cihazlar ve Endüstriyel Kontrol A.Ş., sistem parametrelerinin ayarlanması için kullanılan yazılımın Türkçe versiyonunu tanıttı.

Kullanım kitapçıklarının da Türkçeleştirme çalışmalarının başladığı bilgisi verildi.

Katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla toplantı tamamlandı.