Sistem bileşenlerini akıllı, entegre ve interaktif bir şekilde bir araya getiren Omron Sysmac kontrol sistemi oluşabilecek sorunları erken tespit ediyor. Bununla ilgili önlemler de alabilen kontrol sistemi aynı zamanda operasyonu durdurmadan çözüme odaklanıyor. Optimum performansı koruyan Omron Sysmac, operatörlerin daha hatta gitmeden sorun hakkında eksiksiz bilgi edinmeleri sağlarken, sorunu gidermek için gerekli hazırlıkları da yapabilmelerine olanak tanıyor. 

ENTEGRE EMNİYET 

Entegre sistemlerde tüm sinyaller ve girişler akıllı bir kontrolörde birleşerek bağımsız emniyet rölelerinin yerini alan ve gelişmiş lojik sunan akıllı bir sistem oluşturur.

GÜVENİLİRLİK

İnsanlara yahut manuel sistemlere güvenilmesi durumunda veri kaydı konusunda ortaya çıkan belirsizliği giderir. Entegre bir sistemde, tüm bilgiler otomatik bir şekilde kaydedilir ve çevrimiçi erişilebilir. 

EMNİYET HİZMETLERİ

Bu hizmetler genellikle ekipmanın tanısal doğrulamasını sağlayan ve iyileşme elde edilebilecek alanları vurgulayan bir makina koruma değerlendirmesiyle başlar. Küçük iyileştirmeleri genellikle imalatçıların kendi teknisyenleri uygulasa da, geniş kapsamlı iyileştirmeler özel bir çözümün tasarlanıp uygulanmasını ve yeni özellikler konusunda eğitimli uzmanlar tarafından ilave eğitim verilmesini gerekebilir.