Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği (UKUB) tarafından düzenlenen 10. Ulusal Kalıpçılık Zirvesi voestalpine eifeler markasının sponsorluğunda, Otomotiv Tedarik Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (TOSB) bulunan Workinn Otel’de gerçekleştirildi.

ANA TEMASI "YENİ NORMAL, YENİ İŞ MODELLERİ" OLDU

‘’Yeni normal, Yeni İş Modelleri’’ ana temasıyla gerçekleştirilen UKUB Zirvesi'nde sektör temsilcileri katılırken, sektördeki gelişmeler, sorunlar tartışıldı ve çözüm önerilerinde bulunuldu.

Organizasyonun sponsorlarında eifeler markasının da içinde bulunduğu voestalpine Grubu’nun Genel Müdürü Ozan Alkış, UKUB Zirvesi ile ilgili görüşlerini paylaştı.

"TÜRKİYE SANAYİSİNE DEĞER KATIYORUZ"

Birliğin yaklaşık 19 yıldır Türkiye kalıpçılık endüstrisine hizmet veren tüm kurumları, yurt içi ve yurt dışında temsil eden ilk ve tek kuruluş olduğuna değinen Alkış, "Bu platform bizim grubumuz için son derece önemli bir platform. Bu nedenle eifeler markamızı ilk kez bu platformda tanıtmamız, Ulusal Kalıp Üreticilerine verdiğimiz değerin bir göstergesidir." diye konuştu.

Grubun markaları Eschmann, Uddeholm, Böhler ve Buderus olarak Türkiye’de yıllardır söz konusu sanayiye hizmet sunduklarını ifade eden Alkış, "Uzman kadrolarımız sayesinde hem teknik bilgi ve birikimimiz  hem de global anlamda çelik pazarındaki güçlü yerimizle dünyada yüzyıllardır hizmet verdiğimiz sanayiye ülkemizde de son  24 yıldır çelik tedariği, 19 yıldır ısıl işlem hizmetimizle ülkemiz sanayisine değer katıyoruz." dedi.

RULMAN VE GÜÇ AKTARIM EĞİTİMLERİ İLE VERİMLİLİK RULMAN VE GÜÇ AKTARIM EĞİTİMLERİ İLE VERİMLİLİK

"MARKALARIMIZLA, ÜRÜN VE HİZMET DESTEĞİNE DEVAM EDECEĞİZ"

Global markaları ile birlikte sektöre çelik, ısıl işlem, desen ve PVD kaplama hizmeti veren Türkiye’deki ilk ve tek şirket olmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren Alkış, UKUB’un Türkiye'de sektöre katkılarını her zaman devam ettireceğine inandıklarını söyleyerek "voestalpine olarak, eifeler ve diğer tüm markalarımızla hem ürün hem de hizmet desteği vermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.