Konuyla ilgili açıklama yapan Baymak CEO’su Ender Çolak Akademi’nin ücretsiz olacağını söyledi. Ender Çolak, üniversite ve meslek lisesisi öğrencilerinin yanı sıra, sektörde daha iyi olabilme adına çalışan herkesi Akademi'de göreceklerini söyledi.

Baymak, sektörü ve geleceği emanet edeceği nesiller için adım attı. Sahada ihtiyaç duyulan eğitim eksikliklerinin giderilmesi için Baymak Akademi’yi hayata geçirdi. Baymak Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Betül Başkır, açılış töreninde konuşma yaptı. Betül Şakır, amaçlarını, Baymak’ı müşterisini anlayan, ona uygun çözümler sunan, huzurla güvenilecek, ailenin bir parçası haline getirme olarak açıkladı.

AKADEMİ'DE 68 PARÇALIK OTOMASYON SİSTEMİ MEVCUT

Baymak Akademi'nin açılış töreninde Baymak Ceo’su Ender Çolak da söz aldı. Çolak, Baymak Akademi ile hedeflerinin sadece Baymak ailesinin olmadığını ifade etti. Baymak Ceo’su, Akademi’de 54 adet ürün, 9 adet otomasyon ve 5 tesisat bağlantı ünitesiyle birlikte 68 parçalık bir otomasyon sisteminin mevcut olduğuna değindi. Ender Çolak, bu sistemler arasında ısıtma gurubunda kombi, kazan, doğal gaz sobasının yer aldığını söyledi. Çolak, su grubu içerisinde de yangın hidroforları, sirkülasyon pompaları, sıcak su hazırlayıcı grubu, soğutma cihazları, sistem yardımcı ekipmanları, otomasyon üniteleri ve geleceğin ürünleri ve yenilenebilir enerjiyi kapsayan sistemler olduğubu dile getirdi. Çolak ayrıca Baymak Akademi’deki eğitimlerin hedefinin sahada ihtiyaç duyulan en önemli eğitim eksiklerini tamamlayabilmek olduğuna dikkat çekti. Başarılı Ceo, akademiye gelenlerin eğitimlerini sözlü, ekrana yansıyan görüntülerle değil, bizzat cihazlara dokunarak, sistemler üzerinde işlemleri görerek alacağını vurgulayan Ender Çolak, tüm katılımcılar için eğitimlerin ücretsiz olacağını belirtti.

İŞİMİZİN MERKEZİNDE İNSANA VERDİĞİMİZ DEĞER VAR

Baymak Ceo’su Ender Çolak, Baymak olarak her noktada insana verdikleri değerin liderliklerinin en önemli destekçisi olduğunu bildiklerini söyledi. Çolak, müşterilerinin satın alacağı markalara karar verirken ürünün özellikleri ve fiyat dengesi kadar aldıkları hizmetin özenine de dikkat ettiklerini kaydetti. Ender Çolak, Baymak Akademi’nin teknik donanımın yanı sıra hizmet sürecinde en yüksek memnuniyeti sağlayacak eğitimler ile müşterisini anlayan sektör insanları yetiştirmenin hedefleri arasında yer aldığını belirtti.

AİLEMİZİ BÜYÜTEREK GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYORUZ

Baymak Ailesi’nin 2018’de güçlenerek büyüyeceği ifade eden Çolak, hedeflerinin yaklaşık 5 milyon TL yatırım ile 100 yeni bayiyi daha Baymak’ın bir parçası haline getirmek olduğunu söyledi. Ender Çolak, bu bayilerin 25 tanesinin de özellikle yeni nesil enerji verimli ürünlerin satışını yapan Orange Store’lardan olmasını arzu ettiklerini kaydederek, geride bıraktıkları 4 aya baktıklarında bayi ailelerinin %7 artış göstermesinin markalarına olan güvenin bir göstergesi olduğunu savundu. Hali hazırda İstanbul, Erzurum ve Düzce’de Orange Store bayi yapılanması için adaylar ile anlaştıklarını vurgulayan ender Çolak, bu gelişmelerin yıl sonunda belirlediğikleri hedefe ulaşacaklarının habercisi olduğunu söyledi.

HER ZAMAN İLKLERE İMZA ATTIK

Ender Çolak konuşmasında Baymak’ın 50’nci yılına da atıfta bulundu. Deneyimlerini her zaman daha ileriye gidebilmek için kullandıklarını söyleyen Çolak, Baymak olarak sektörün her zaman ilklerine imza attıklarını belirtti. Ender Çolak ayrıca sektörü ve tüketicileri geleceğin teknolojisiyle buluşturan ilk marka olduklarını dile getirdi. Bunun en güzel örneğini de ErP-Enerji Verimliliği Direktifi ile yaşadıklarının altını çizen Çolak, beş yıl önce “yoğuşmalı” önemli olacak dediklerini, bu alana yatırım yapılması gerekiyor dediklerini söyledi. Ender Çolak bugün geldikleri noktada sektör öncüsü pozisyonları ile liderliklerini güçlendirdiklerini de sözlerine ekledi.