Tüm Yüzey işlemler Derneği ya da kısaca TÜYİDER, Türkiye’nin savunma, havacılık ve makina sanayindeki yerli ve milli gücünü ortaya koyan ve 9 Haziran 2021 tarihinde başlayan Eskişehir Endüstri Fuarı'na katılım sağladı.

TANITIMI VE BİLGİ PAYLAŞIMINI ARTIRMAYI AMAÇLIYOR

TÜYİDER, başta derneğin tanıtımı olmak üzere, fuar kapsamında üyeler ile bir araya gelmeyi, yeni üyeler kazanmayı, dernek etkinlik ve çalışmalarından (Tüyidergi, web sayfası, Tüyikart, Yüzey Akademisi, Webinarlar gibi) sektörü haberdar etmeyi ve bilgi paylaşımını arttırmayı amaçlıyor.

Eskişehir'in ilk "Ar-Ge, Sanayi ve Teknoloji Fuarı" olan Eskişehir Endüstri Fuarı, derneğin aynı zamanda kuruluşundan bu yana katıldığı ilk fuar olarak da öne çıkıyor.

"GÜZEL BİR BAŞLANGICA VESİLE OLDU"

Fuarda derneği temsilen Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Doğangün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümran Demirson, Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Şakar, Kurucu Üyesi Kaya Koç, Yönetim Kurulu ve Bilim Danışma Kurulu Üyesi Doç. Dr. Ekrem Altuncu, Yönetim Kurulu Saymanı Tolga Zent ve Yönetici Sekreteri Emel Oyman hazır bulundular.

Fuar katılımlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yönetim Kurulu ve Bilim Danışma Kurulu Üyesi Doç. Dr. Altuncu, "Eskişehir Endüstri Fuarı, derneğimizin yanı sıra başta Havacılık Kurumları ve şirketleri olmak üzere, diğer değerli katılımcılarıyla birlikte pandemi nedeniyle uzun zamandır gerçekleşemeyen endüstri fuarlarına güzel bir başlangıç yapılmasına vesile olmuştur. Başta sektörümüz olmak üzere, derneğimiz için de verimli bir fuar olmasını dileriz." şeklinde konuştu.

12 HAZİRAN'A KADAR DEVAM EDECEK

Eskişehir Ticaret Odası-Tüyap Fuar Merkezi’nde kapılarını açan fuar, 12 Haziran 2021 tarihine kadar dört gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.