Schmersal Grubu Türkiye’de Ocak 2020 tarihinde tüm ticari faaliyetlerine başlayan yeni bir şube kurdu: Schmersal Turkey Otomasyon Ürünleri ve Hizmetleri Ltd. Şti. şirketinin merkezi İstanbul’da yer alıyor.

Yeni şube, ağırlıklı olarak Türkiye ve Azerbaycan pazarlarına yüksek kaliteli güvenlik ürünleri ve sistemleri tedarik ediyor.

Schmersal Turkey Genel Müdürü Barış Yücel, "Satech Safety Technology ile olan iş birliğimiz sayesinde makina ve üretim hatlarını fiziki koruyucu tertibatlar ile güvenceye alan müşterilerimize tek elden bütün sistemleri sunabiliriz" dedi.

İstanbul şubesi tarafından sunulan hizmet yelpazesi, Schmersal servis bölümü tec.nicum'un kapsamlı makina güvenliği hizmetleri ile tamamlanıyor. Bunlar arasında örneğin, makina duruş süresi ölçümü (ESPE testleri), risk değerlendirmesi veya güvenlik doğrulaması gibi hizmetler bulunuyor.  

Schmersal Turkey Genel Müdürü Barış Yücel yeni şube ile ilgili, "Schmersal, halihazırda Türkiye pazarında tanınmış ve yüksek kalitesi kabul görmüş bir ürün ve sistem üreticisi ancak, hedefimiz müşterilerimizin kolay ulaştığı ve onlara eksiksiz çözümler sunan bir tedarikçi olmak ve de makina güvenliği ile ilgili ürün ve hizmetler için her zaman ilk tercih edilen tedarikçi olmak” dedi.