Lansmanda, maksimum dört kesme kenarına sahip CNHX05 çift taraflı kesici uç serisi bulunmaktadır. Benzersiz patentli silici kenarları, yüksek kalitede bir yüzey kalitesi oluşturur, bu da hem kenar hem de yüzey frezeleme uygulamalarında işleme süresini azaltır. Bu; çeliklerin, sertleştirilmiş çeliklerin ve dökme demirlerin verimli kopya frezelemesi için bir dizi SCN05C kesicileri ile desteklenir.  12 mm ile 20 mm çaplarında kullanılabilen takımın sık ağızlı yapısı, ağız sayısını artırır ve standart ağızlı frezelere oranla en az yüzde 20 daha fazla verimlilik sağlar. 

KÖŞELERDE VE CEPLERDE DÜZGÜN KESİM

Kontur frezeleme, profil işleme, dalma ve yüzey frezeleme uygulamaları için tasarlanmıştır. Azaltılmış titreşim seviyeleri sunan takım, köşelerde ve ceplerde düzgün kesim için optimize edilmiştir. Bu arada, Dormer Pramet altı kesme kenarına sahip çift taraflı WNHX04 kesici ucu da aynı anda piyasaya sürdü. Bu kesici uç, kesim süresini azaltarak parça duvarlarında ve yüzeyinde üstün bir finiş oluşturan benzersiz bir patentli silici kenara da sahiptir. 

ÇEŞİTLİ FARKLI HATVELİ AĞIZ SEÇENEKLERİ SUNAR

Bu en yeni kesici uç, yeni ekonomik ve verimli kopya frezeleme takımlarıyla uyumludur. 20 ile 35 mm arası çaplarda kullanılabilen SWN04C freze serisi, yüzey kalitesini artırmak ve altı kesme kenarlı kesici ucu desteklemek için çeşitli farklı hatveli ağız seçenekleri sunar. Uzun kullanma mesafeli uygulamalarda düzgün kesim için tasarlanan kesici, maksimum 2 mm kesme derinliği ile kontur frezeleme, profil işleme, dalma ve yüzey frezeleme uygulamalarında kullanılabilir. 

RAKİBİNE KIYASLA İŞLEME SÜRESİNİ YÜZDE 45 AZALTTI

SCN05C freze serisi gibi, SWN04C serisi de tüm kalıp segmenti için çeliklerde, sertleştirilmiş çeliklerde ve dökme demirlerde yarı finiş işleme ve finiş işleme uygulamaları için uygundur. Son bir örnekte, WM geometrisi ve yeni M4310 kalitesine sahip WNHX kesici ucu, takım çeliğini 0,50 mm kesme derinliğinde işlemek için kullanıldı. Takım, 196m/dak kesme hızı ve 3,600mm/dak ilerleme hızı ile eşdeğer rakibine kıyasla işleme süresini yüzde 45 azalttı.