Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği (TÜDOKSAD)'nin yeni dönem başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de seçildiği "23. Olağan Genel Kurul"u 16 Mayıs 2022 tarihinde Conrad İstanbul Bosphorus Otel’de, yeni dönemin ilk toplantısı ise 6 Haziran 2022 tarihinde TÜDOKSAD Dernek Merkezi'nde gerçekleştirildi.

ÇALIŞMA GRUPLARIYLA HIZLI AKSİYONLARIN ALINMASI AMAÇLANIYOR

Bayrağı Umur Denizci'den devralan yeni dönem başkanı, Ferro Döküm Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Efe, Başkan Yardımcısı olarak Çelikel Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Deniz, Demisaş Döküm Genel Müdürü Emre Giray, Erkunt Sanayi Genel Müdürü Emine Dilek Gündüz’ü bu dönemde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçilmesine ortak görüşle karar verildiğini açıkladı.

Genel Sekreter Koray Hatipoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ve dernek çalışanları kısaca kendilerini tanıtarak yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Toplantıya derneğin yeni döneminde hayata geçecek olan "Çalışma Grupları" projesinin görev dağılımı yapılarak başlandı.

Yönetim Kurulu Üyelerinin her birinin yer aldığı bu gruplar sayesinde sektör sorunları ve amaçları doğrultusunda daha hızlı bir şekilde aksiyon alınması amaçlanıyor.

POLAT MAKİNA’DAN 1 MİLYON EURO’YU AŞKIN YATIRIM POLAT MAKİNA’DAN 1 MİLYON EURO’YU AŞKIN YATIRIM

FUAR VE KONGRE HAZIRLIKLARI MASAYA YATIRILDI

Toplantının devamında Genel Sekreter Hatipoğlu, derneğin mevcut faaliyetleri hakkında Yönetim Kuruluna bilgiler verdi. Kamu ile olan ilişkiler ve katılım sağlanan toplantılar hakkında sektörü ilgilendiren notları paylaştı.

Ardından 6 - 8 Ekim 2022 tarihlerinde düzenlenecek Ankiros/Turkcast fuarlarıyla eş zamanlı 11. Uluslararası Döküm Kongresi'ne dair hazırlıklar ve planlanan etkinlikler ele alındı.

İşletme Müdürü Seyhan Tangül Yılmaz'ın üye aidatları, mevcutlar ve tüm mali durum hakkında bilgileri aktarması sonrasında Yönetim Kurulu üyelerinin görüşleri ve gelecek döneme dair öngörüleri ve gelecek Yönetim Kurulu toplantısı tarihinin belirlenmesiyle toplantı sona erdi.