İkinci nesil özelliğiyle piyasada kullanıcılara sunulan 3D lazerli kesim makinası TruLaser Cell 8030 sıcak biçimlendirilmiş parçaların 3D olarak kesilmesi ile ilgili standartları belirliyor. Yeni geliştirilmiş teknolojisiyle pazardaki en yüksek verimliliği kullanıcılarına sunan kesim makinası Smart Approach, Dynamic Level 2 veya döner transfer tablası gibi özellikleri sayesinde, çok daha ekonomik çalışma koşulları elde etmeye yardımcı oluyor. 

TruLaser Cell 8030, otomobillerdeki B-direkleri gibi 3 boyutlu parçaları güvenilir şekilde kesiyor. Bu sayede sıcak biçimlendirilmiş parçaların lazer ile işlenmesi, klasik proseslere kıyasla çok daha ekonomik şekilde gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca esnek lazer takımı sayesinde, bileşenler yeni şartlara göre kolayca ve esnek bir şekilde ayarlanabilirken, bu işlemin daha sonraki bir zamanda da yapılabilmesine olanak tanıyor. 


TruLaser Cell 8030 ile yüksek hacimli parçaları da son derece ekonomik bir şekilde işlenebiliyor. Ayrıca NC programlama sayesinde, bileşenlerinizin geometrisi ile ilgili olarak size maksimum bir esneklik de sağlanıyor.


Söz konusu kesim makinası üstün dinamik, patentli fonksiyonlar ve eşsiz otomasyon olanaklarına sahip. X-Blast Technology veya ObserveLine Comfort&Professional gibi fonksiyonlar sayesinde optimum üretim süreçleri yakalanabiliyor ve makina TruDisk 2000 ile kombine edildiğinde, enerji tüketiminizi ve parça maliyetlerinizin düşürülmesine fayda sağlıyor.