Treyler sektörünün tek temsilcisi Treyler Sanayicileri Derneği TREDER, yatırım gerçekleştirerek İstanbul Kurtköy’deki yeni ofisine taşındı. Dernek bundan böyle hizmetlerine, aynı zamanda merkez olarak kullanacağı yeni ofisinde devam edecek.

"ÇALIŞMALARIMIZI ÜST SEVİYEYE TAŞIMADA GÜÇ VERECEK"

Yeni ofisin açılışı için 30 Mart 2022 tarihinde düzenlenen törene; TREDER Başkanı Yalçın Şentürk, TREDER Eski Başkanları Recep Serin ve Kaan Saltık, TAİD Eski Başkanı İlhami Eksin ile dernek üyeleri katılım sağladı.

YENİ ÜRETİM TESİSİYLE KAPASİTESİ YÜZDE 100 ARTACAK YENİ ÜRETİM TESİSİYLE KAPASİTESİ YÜZDE 100 ARTACAK

TREDER Başkanı Şentürk, açılış töreninde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: 

“TREDER Ailesi olarak birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek devam ettiriyoruz. Yeni ofisi satın almamız için üyelerimiz büyük özveri gösterdiler ve yaptıkları bağışlarla önemli katkı sağladılar. Meslektaşlarıma, gösterdikleri özveri ve verdikleri destekten dolayı teşekkür etmek istiyorum. Dernek çalışmalarımızı bir üst seviyeye çıkarmamızda yeni ofisimizin bize güç vereceğine inanıyorum. Sektörümüze hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YENİ OFİSTE YAPILDI 

Öte yandan derneğin mart ayı yönetim kurulu toplantısı da açılışı yapılan yeni yönetim ofisinde gerçekleştirildi. 

Toplantıda, sahtecilik ve kamu ile ilgili yapılan çalışmalar görüşülürken, yaşanan tedarik sorunları da masaya yatırıldı.