TKG Otomotiv, Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından verilen İhracat Başarı Ödülleri’nde "Bronz İhracat Ödülü"ne layık görüldü. 

Geçen yıl en fazla ihracat yapan ilk 110 firmaya Platin, Altın, Gümüş ve Bronz kategorilerinde ödüllerin verildiği törende, firma üretim ve ihracat rakamlarıyla Türkiye ekonomisine, sanayiye ve iş ortaklarına katkı sunmaya devam etti.

PEAK TEKNİK'TEN GÜVENİLİR MAKİNA KURULUMUNDAKİ PÜF NOKTALAR PEAK TEKNİK'TEN GÜVENİLİR MAKİNA KURULUMUNDAKİ PÜF NOKTALAR

"İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni"nde otomotiv endüstrisinde 2021 yılında en fazla ihracat gerçekleştiren kuruluş Ford Otomotiv oldu.

FORD'UN ÜST STATÜDE TEDARİKÇİLERİNDEN OLDU

Diğer yandan TKG Otomotiv Bursa, Ford’un dünyadaki en iyi tedarikçilerine verilen ve üst düzey prestije sahip olan “FORD Q1 Kalite Sertifikası”nı almaya hak kazandı.

Firma, otomotiv endüstrisinin en büyük oyuncuları arasında yer alan FORD’un küresel düzeyde büyük saygınlığı bulunan ve dünyadaki en iyi tedarikçilerine verdiği sertifikayı alarak, FORD'un üst statüde tedarikçilerinden biri olarak tescillendi.

Q1 Sertifikası çerçevesinde; yetenekli sistemler, sürekli iyileştirme, sürekli üstün performans, üstün üretim süreci ve müşteri memnuniyetinden oluşan beş kritik alanda denetimler gerçekleştiriliyor. IATF 16949 standardını karşılamanın ötesinde mükemmellik sergileyebilen Ford tedarikçileri belgeyi almaya hak kazanıyor.