Plastik sektörünün 30 yıldan beri faaliyet gösteren firması olan Tepro Makine'nin kurucusu Semih Doğan'ın yeni girişimi “BenimMakinem.net” PlastEurasia Istanbul fuarında lasmanını yaptı.

ONLINE PLATFORMLARA YENİ BİR SOLUK GETİRDİ

Birçok firmanın ilgisini çeken bu online pazar yeri, yeni ve ikinci el makina alım satımı konusunda hizmet verecek. Fuardaki yoğun ilgi sayesinde 350’nin üzerinde kurumsal müşteriye ulaşan “BenimMakinem.net”, her gün bir çok sektörden yeni müşteriler ediniyor. İlk etapta plastik ve metal makina endüstrileri üzerine yoğunlaşan girişim, daha sonraki adımlarda başka kategorileri kullanıma açılacak.

Benimmakinem.net 10 aylık yoğun araştırma ve sektörel ihtiyaçların analiz edilmesi sonucu kullanıcılarına rahatlıkla eski makinalarını satabileceği ve aynı zamanda yeni makina da alabileceği bir platform olarak tasarlandı. Kullanıcı dostu ara yüz tasarımı, akıllı kategori sistemi ve makina detay özellikleri sayesinde günümüzün ihtiyacı olan makina/ekipman alım satım online platformlarına yeni bir soluk getirdi.

GNC MAKİNA 2024 YILINDA HEDEF BÜYÜTTÜ GNC MAKİNA 2024 YILINDA HEDEF BÜYÜTTÜ

Sistem, geçmişinde 30 yılı aşkın makina endüstrisi tecrübesi olan bir ekip tarafından geliştirildi ve daha sonrası için de yeni özellikler üzerinde çalışılıyor.

KULLANIM KOLAYLIĞINI ARTIRIYOR

Makina özelliklerinin detaylı kategorilendirilmesi ve kriterlerin her kategoriye özgü olması ile, yeni ve ikinci el makina/ekipman alım satımına olanak sağlayan diğer platformlara nazaran BenimMakinem.net farklılığını ortaya koyuyor.

Ayrıca kendi bünyesinde bulunan destek hattını, her kategori için uzman personeller ile güçlendirerek, alıcı ve satıcıların kullanım kolaylığını artırıyor.

ERKEN ÜYELİK BAŞVURULARINI SÜRPRİZ HEDİYELER BEKLİYOR

Erken üyelik başvurularına hem özel kampanya hem de sürpriz hediyeler ile mağaza sahiplerine özel fırsatlar sunuyor. 3 elektrikli scooter, 3 telefon, 3 tablet, 3 pod kulaklık ve bir çok hediyeden oluşan kampanyaya katılmak için ücretsiz bir şekilde sisteme üye olmak gerekiyor.

Online dünyanın gelişimi, bu tür yeni nesil iş modelleri ile ülkemizin tüm sektörleri için bir fırsat haline gelmiş durumda. BenimMakinem.net getirdiği yeni soluk ve online model ile hem sanayi hem de ülkemiz için başarılı bir model olma yolunda ilerliyor.