Yurt içindeki araç parkını genişletmeyi sürdüren TEMSA, 15 Safir Plus model ve 10 adet Maraton VIP model otobüsü ticari araç kiralama, turizm ve personel taşımacılığı alanlarında hizmet veren Meltem Turizm ve Türker Turizm’e teslimatını gerçekleştirdi.

"İLK 5 AYDA GEÇEN YILIN NEREDEYSE YARISINA ULAŞTIK"

Otobüslerin teslim törenine TEMSA CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, TEMSA Satış ve Pazarlamadan sorumlu GMY Hakan Koralp ve TEMSA Satış Direktörü Baybars Dağ, Meltem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Metin Balta, Türker Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yekta Türker ve Havaist Genel Müdürü Volkan Bozkaya katılım sağladı.

Törende konuşan TEMSA CEO’su Doğancıoğlu, şirket olarak başarılı bir yılı geride bıraktıklarını ve 2022'nin ilk yarısında da benzer ivmeyle yollarına devam ettiklerini söyledi. 

Geçen yıl ortaya koydukları büyüme stratejisiyle ilerlemeyi sürdürdüklerini belirten Doğancıoğlu, "2021’de yakaladığımız ivmeyi bugünün zorlu pazar koşullarında da koruduğumuz için son derece mutluyuz. Yılın ilk 5 ayında yakaladığımız 252 araçlık satış performansıyla, geçtiğimiz yıl yaptığımız satışın yüzde 46’sını ilk 5 ayda gerçekleştirmeyi başardık ve toplam satışlarımızı da yılın ilk 5 ayında yüzde 15 yukarı çektik. Hedefimiz, bu büyüme performansının yılın ikinci yarısında buradaki performansımızın daha da yukarı çıkmasıdır." dedi.

"GÜÇ BİRLİĞİMİZİN UZUN YILLAR DEVAM EDECEĞİNİ UMUYORUM"

İş birliğiyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Doğancıoğlu, "Bu iş birliğini, Türkiye’nin aydınlık geleceğine yürekten inanan; üreterek, istihdam yaratarak ve yatırım yaparak, ülkemiz ekonomisi için taşın altına elini koyan firmaların ortak bir vizyonda buluşması olarak tanımlıyorum. Aslında bu 25 araçlık teslimat, burada bulunan tüm sektör paydaşlarının ülke ekonomisine duyduklarının güvenin de bir sembolü. Umuyorum ki güç birliğimiz daha uzun yıllar devam edecek." ifadelerini kullandı.

"İŞ ORTAKLIĞINI GÜÇLENDİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"

TEMSA Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Koralp de Türkiye’nin önde gelen servis ağları arasında yer alan Meltem Turizm ve Türker Turizm ile gerçekleştirdikleri anlaşmanın firmalarının yanı sıra Türkiye ekonomisi için de büyük bir önemi bulunduğuna vurgu yaptı.

İki firmayla yürüttükleri 15 yılı aşkın bir süredir devam eden uzun vadeli iş birliklerinin artarak devam ettiğini görmenin işlerini doğru yaptıklarının bir göstergesi olduğunu kaydeden Koralp, "Teslimatlarla bu iş ortaklığını güçlendirmenin, pekiştirmenin, mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere duydukları güven için de kendilerine sonsuz teşekkür ederiz. Her zaman daha iyisini arayan, daha güvenlisini ve daha çevrecisini araştıran bir şirket olarak; çağın gerektirdiği tüm teknolojik özelliklere sahip, yolcu ve çalışan konforunu en üst düzeyde temin eden araçlarımızın Türkiye’nin lider kurum ve kuruluşları tarafından tercih ediliyor olması bizler için büyük gurur kaynağı. Bu vesileyle teslim ettiğimiz araçların firmalara hayırlı olmasını diliyoruz." dedi.

"EN ÖNEMLİ SERMAYEMİZ, İNSAN KAYNAĞIMIZ VE KALİTELİ ARAÇ FİLOMUZ"

Konuyla ilgili değerlendirmeler yapan Meltem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Metin Balta ise, Türk otomotiv sanayisinin en köklü firmalarından olan TEMSA ile olan iş birliklerinden oldukça memnun olduklarını ifade etti.

KOCAER ÇELİK KAPASİTE ARTIŞ YATIRIMINI TAMAMLADI KOCAER ÇELİK KAPASİTE ARTIŞ YATIRIMINI TAMAMLADI

Şirket olarak bir yandan yatırımlarına aralıksız devam ederken diğer yandan da işlerini daha iyi yapabilmek ve yolcularına en iyi hizmeti sunabilmek adına en doğru tercihleri yapmaya çalıştıklarını bildiren Balta, "Yaptığımız işte en büyük sermayemiz insan kaynağımız ve kaliteli araç filomuz. Bu noktada TEMSA ile 2005’ten bu yana olan iş birliğimizden çok memnunuz. Gerek bütçe dostu araçları gerekse satış sonrası hizmetleriyle her zaman yanımızdalar." şeklinde konuştu.

Halihazırda filolarında TEMSA markalı 25 adet Prestij SX ve 100 adet Maraton ve Safir araçlarının bulunduğu bilgisini veren Balta, teslim aldıkları araçların da performans verimliliği ve yakıt tasarrufu açısından faaliyetlerine büyük katkı sunacağına inandıklarını söyledi.

"ÖNCELİĞİMİZ, MÜŞTERİLERİMİZİN EMNİYETİ VE KONFORU" 

Türker Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yekta Türker, TEMSA ile iş birliklerinin 22 yıla dayandığını, araçlardan duydukları memnuniyet neticesinde yine tercihlerini bu markadan yana kullandıklarını kaydetti.

En önemli odak noktalarının müşterileri olduğunu, müşterilerinin emniyeti ve konforunun her şeyden önce geldiğini belirten Türker, bu doğrultuda teslim aldıkları yüksek emniyet standartları ve konforlu sürüş deneyimi olan araçları filolarına katmaktan duydukları mutluluğu paylaştı.

"TEMSA TÜM ARGÜMANLARI FAZLASIYLA KARŞILIYOR"

Son olarak iş birliğine ilişkin açıklamalarda bulunan Havaist Genel Müdürü Volkan Bozkaya, TEMSA markalı otobüslerden performans ve konfor anlamında çok memnun olduklarını ve en büyük referanslarının da yolcuları olduğunu beyan etti.

Yüzde yüz memnuniyet odaklı çalıştıklarını bildiren Bozkaya, "TEMSA, araç içi ekipmanlardan sürüş konforuna, güvenlikten satış sonrası hizmetlere kadar tüm argümanları fazlasıyla karşılıyor. Hizmete alacağımız yeni araçlarımız için şimdiden çok heyecanlıyız" dedi.