Bursa’da üretip makinalarını dünyanın dört bir yanına gönderen Nukon, sektörde bir ilke daha imza attı. Bünyesinde hem boru ve profil hem de düz kesim yapabilme kabiliyetine sahip Nukon Flex ile kullanıcılar maliyet avantajı sağladığı gibi yerden de tasarruf ediyor.

SEKTÖRDE BİR İLK

Nukon Flex ile ilgili bilgi aldığımız Nukon Servis Koordinatörü Özgür Aslan ST Endüstri Medya’ya şu açıklamada bulundu: “Nukon Flex iç dinamiği ve yapısıyla sektörümüzde bir ilke imza atmaktadır. Nukon’dan önce firmalar ihtiyaçlarına yönelik olarak boru ve profil makinasının yanı sıra ayrıca düz kesim de yapabilmeleri için farklı bir makina daha satın alıyordu. Ancak Nukon Flex ile buna gerek kalmadı. Yani 1- 1,5 milyon avroluk iki makina almak yerine müşterilerimiz yalnızca tek bir makina satın alarak ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Nukon Flex 6,5 metreye kadar boru ve profil kesimi yapabiliyor. Üstelik 2x4 metrelik sacların da kesimini gerçekleştiriyor. Tercih edilen rezonatörün gücüne göre kullanıcılar 25 mm kalınlığındaki sacları kesme imkanına sahip.”

NUKON FLEX İSPANYA’YA GÖNDERİLDİ

İspanya’ya yönelik gerçekleştirdiği ihracat ile ilgili olarak Aslan “İspanya’ya yıllardır çeşitli güç ve ebatlarda Nukon makinaları ihraç ediyorduk. Ancak İspanya’daki bu müşterimiz ülkesinde Nukon Flex’i satın alan ilk firma oldu. Her ne kadar müşterimiz banyo metal aksesuarları alanında üretim yapıyor olsa da Nukon Flex’e genellikle elektrik direği üreticileri, reklam işleri ile uğraşanlar, iş makinaları imalatçıları, vinç, çatı cephe işleri gibi sektörler ihtiyaç duyuyor. Nukon Flex aynı zamanda demirin yanı sıra, paslanmaz, alüminyum, bakır gibi parçaları da kesebiliyor.” dedi.