Firmanın kuruluş hikayesini ve gelişimini anlatan Kenan Bebek; “BM Makina 1999 yılında kuruldu. Kurulduğumuz ilk yıllarda Alman firmalarından Vahle ve Liftket’in Türkiye temsilcisi olarak başladık. Daha sonra BKB markasını kurarak profil sistemleri ürettik. Daha sonra motorlu kablo toplama kamburlarının üretimine geçtik. En son DEMYKS markasıyla ağır vasıta araçları için araç kaldırma ve döndürme ekipmanlarının üretimine başladık. Bu ürünlerin üretimi birbirleriyle bağlantılı olarak gelişti. Müşterilerden gelen talepler doğrultusunda üretimlerimizi geliştirdik. Bunu yanı sıra her zaman üretimin içinde olmayı ve üretime devam etmeyi hedefledik. Bu hedef doğrultusunda da BM Makina Grup çatısı altında bu markaları oluşturduk. İhracat noktasında da önemli adımlar atmaya çalışıyoruz.” dedi.

ÜRETİM MERKEZİ İLE TEK NOKTADAN HİZMET

“Üretim yerimiz Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alıyor. Yaklaşık olarak 11 bin metrekare kapalı alan üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada kaynaklı imalat, talaşlı imalat ve aynı zamanda ithalatını gerçekleştirdiğimiz ürünlerin deposu bulunuyor. 9 senedir bu lokasyonda sanayiye hizmet vermeye çalışıyoruz.”
Temsilcisi oldukları ürünlerin birçok farklı sektörde kullanımının olduğunun altını çizen Kenan Bebek, bu sayede hizmet sundukları sektörlerin de çok geniş olduğunu belirtti.
 

http://www.bmmakina.com.tr