Tayvan, dünya imalat endüstrisi operatörleri için en önemli ticaret fuarı olarak kabul edilen dünya takım tezgahı fuarı EMO Milano'ya sektörün lider markaları HIWIN ve AXILE başta olmak üzere 47 marka ile adeta çıkartma yaptı.

TIMTOS FUARI VE TAİWAN EXCELLENCE TANITILDI

İtalya Fieramilano Rho’da 4-9 Ekim 2021 tarihleri arasında fiziksel olarak düzenlenen fuarda, akıllı metal şekillendirme-kesme makinaları, makina aletleri, katımlı süreçler ve mekanik aksamların tanıtımı yapıldı. Fuarda ayrıca, TAITRA Fuar departmanı ve Tayvan Ticaret Merkezi Milano ofisi Taipei’de gerçekleştirilecek olan TIMTOS Fuarı’nı ve 1992'den beri Tayvan Ekonomi Bakanlığı tarafından verilen ve 106 ülkenin kabul ettiği Taiwan Excellence Ödülü'nü tanıttı. 

TÜRK SANAYİCİLERİNE "AKILLI ÖTESİ" ÇÖZÜMLERİNİ TANITTILAR

Lansmana, Tayvanlı firmalardan katılanlar ise şu şekilde:

MAKİNE SEKTÖRÜNDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE ÜRETİM SÜREÇLERİ MAKİNE SEKTÖRÜNDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE ÜRETİM SÜREÇLERİ
  • 1969 yılında kurulan Tongtai fuarda, otomotiv, uzay, elektrikli taşıt, 5G ve yarı iletken endüstrilerinde kullanılmakta olan ürünlerini sergiledi. 
  • Dünyadaki üçüncü büyük takım tezgahı grubu olan ve dünya çapında 37 takım tezgahı markasına ve 50 üretim tesisine sahip olan FFG, fuarda en son teknolojilerle geliştirdiği parça tanıma ve yapay zeka temelli olan personel denetimlerine ihtiyacı azaltacak ve yönetim verimliliğini artıracak akıllı takım tezgahlarını, akıllı üretim hatlarını ve akıllı üretim yönetimi anahtar teslim çözümlerini katılımcılara sundu. 

  • Hareket kontrol ve sistem teknolojisi üretiminde lider HIWIN fuarda, ağırlıklı olarak otomasyon dünyasına, genel olarak mekanik endüstrisine ve takım tezgahlarına odaklanan lider ürünlerini tanıttı. HIWIN ürünleri bilyalı cıvata, kızak, rulman ve DATORKER robot redüktörden, endüstriyel veya medikal robotlar ile çok fonksiyonlu ve doğa dostu olan yüksek hızlı, yüksek hassasiyette döner tablalara kadar çeşitlilik göstermektedir. Ticaret fuarlarına yoğun katılımı olan firma amacını “çalışma ortamını ve günlük hayatı kolaylaştırmak için yüksek kesinlikte ürünler ve teknoloji geliştirerek katma değer sağlamak” olarak tanımlamaktadır.