Maksimum verimlilik ve en yüksek süreç güvenilirliği ile profil ve kesme taşlama makinesi tüm müşteri gereksinimlerini karşılıyot. "Weifu" adı, en yüksek kalitede prestijli ürünleri ifade eder. Weifuautocam, JUNKER ile teknik atılım gerçekleştiren ve GRİNDSTAR'ın yenilikçi üretim sürecine güvenen Weifu Group'un bir parçasıdır. Ünlü şirket, Çin'de araba parçaları ve bileşenleri üretiyor.

Taihu Gölü'nün incisi: Yeteneğin doğum yeri 3.000 yıldan fazla geçmişe sahip bir şehir olan "Taihu Gölü'nün İncisi" olarak da bilinen Wuxi, Çinlilerin gurur duyduğu ulusal bir markanın doğum yeridir. Yerel olarak bilindiği üzere yağ pompası fabrikası Çin'de ilk yakıt enjektörünü üretti. Geçen yüzyılın sonunda Weifu High Technology Group Co., Ltd.'de yağ pompası fabrikası yeniden adlandırıldı ve yeniden düzenlendi. Weifu Group şu anda, çoğunluğu kendine ait olan 10 şirketi yönetmektedir. Güncel olarak 7.000'den fazla kişiyi istihdam etmektedir. Ortaklığa dayalı 20 yıllık yakın işbirliği Weifu ve JUNKER arasındaki işbirliği 2000 yılının başında başladı. O zamandan beri

JUNKER, türbin pompalarından ortak raylı pompalara kadar Weifu tarihinin ayrılmaz bir parçası oldu.
Weifu ve JUNKER arasında uzun süredir devam eden işbirliği sırasında, JUNKER kalitesinden etkilendik. JUNKER, yanıt verme ve yanıt süreleri söz konusu olduğunda olağanüstüdür. Profil ve kesme taşlama makinesi GRİNDSTAR, en son ulusal VI emisyon standartlarını karşılayan teknolojilerden biri olan turboşarjlı araçlarda kullanılan yüksek basınçlı hidrolik pompalar için ayar vidaları üretir. "Ürünlerimiz otomotiv motorları, yüksek basınç pompaları ve şanzıman solenoid valfleri için enjeksiyon memelerinde bulunabilir. Her zaman günde üç vardiya halinde üretim yapıyoruz. Kalite ve hız bizim için en önemli standartlardır. Sürekli olarak daha iyi ve daha hızlı makineler arıyorduk ve EMO 2017 ticaret fuarı sırasında GRİNDSTAR'ın JUNKER standında parladığını gördük" diyor Weifuautocam proje yöneticisi Ding Yu ve projenin başlangıcını tanıtıyor.
Yüksek hızlı dalma taşlama GRINDSTAR ile en kısa işlem süreleri elde edilebilir. Bu yeni tip taşlama işlemi için, aşındırıcı olarak hem CBN hem de elmas aşındırıcı kullanılabilir. 
Karşılıklı ilgi ve sorumluluk duygusu, karşılıklı dostluğumuzu daha da derinleştirdi GRİNDSTAR Daha önce tornalanamayan ve işlenmesi zor malzemeler bile artık işlenebilir. Yumuşak ve sert işleme de mümkündür.
Tornalama yerine taşlama 2019 yılında, Wuxi, Çin'den Weifuautocam Precision Machinery Corporation, yüksek basınçlı hidrolik pompalar için ayar vidalarının seri üretimi için JUNKER'den bir profil ve kesme taşlama makinesi satın aldı. 

MAKİNE İKİ İŞLEME YÖNTEMİ KULLANIR: PROFİL TAŞLAMA VE KESME TAŞLAMA

Temel sinerji etkisi, iki yöntemi sadece tek bir bağlama düzeneğinde birleştirerek elde edilir. GRİNDSTAR, uygun maliyetli bir çözümdür. Özellikle seri üretim bağlamında birkaç torna tezgahının yerini alır. GRİNDSTAR, doğrudan çubuk malzemeden işlenmesi sayesinde oldukça verimlidir (isteğe bağlı olarak 4 metre veya 6 metre uzunluğa kadar). Sadece verimliliği değil, aynı zamanda iş parçasının yüzey kalitesini de arttırır. Weifuautocam Üretim Mühendisi Bay Ge Wei ekliyor: “Taşlama çarkının bilenmesine gerek olmaması bizim için belirleyici bir faktördü. Makineyi çalıştırmak minimum ayarlar sayesinde basitleştirildi. Buna ek olarak, makine, neredeyse insansız çalışmamızı sağlayan istikrarlı kalite sağlayan bir proses içi ölçüm sistemi ile donatılmıştır.”

GÜVENLE DESTEKLENEN WEİFU, İLK OLMAYA CESARET EDİYOR

Weifuautocam, GRİNDSTAR'ı seçti ve bu teknolojinin Çin'de ilk sahibi oldu. Bay Ding Yu açık bir şekilde şunları söylüyor: "Tornalama yerine taşlama, JUNKER tarafından geliştirilen sofistike bir teknolojidir. İyi geliştirilmiş bir teknolojiye yapılan yatırım bizim için karşılığını verdi, böylece daha erken üretime başlayabilir ve pazarda kendimizi konumlandırabiliriz. Weifu ve JUNKER arasındaki uzun vadeli işbirliği sırasında, JUNKER kalitesi bizi ikna etti.” Bay Ge Wei'den, "JUNKER, yanıt verme ve yanıt süreleri söz konusu olduğunda olağanüstü. Bu özen ve sorumluluk duygusu, karşılıklı dostluğumuzu daha da derinleştirdi” sözleriyle yüksek övgüyle bahsetti. 

PREMİUM HİZMET: EN İNCE AYRINTISINA KADAR GÜVENİLİR

JUNKER Asya Servis Merkezi, makinelerin gelmesinden önce devreye almayı kapsamlı bir şekilde planlamıştı: Bir servis teknisyeni, kurulum ve ilk makine testlerini gerçekleştirme konusunda özel olarak eğitilmişti. "Vardıktan sonra, atölyemizin oda sıcaklığının gerekli makine standart ortam sıcaklığından saptığını fark ettik. JUNKER mühendisi bize eğitim verdi ve koşulları karşılayabilmemiz için ilgili optimizasyonları ve iyileştirmeleri gerçekleştirmemiz için bize destek verdi. Normal makine çalışması için.” JUNKER ile Weifuautocam ideal olarak hazırlandı.