Taşlama tezgahları konusunda Türkiye pazarına Form Makina ile çözüm sunan Studer, 2019 itibariyle kesinleşen üç eğitim programı ile sanayiciyle buluşacak. 

“NİSAN AYIDA EĞİTİM DÜZENLEYECEĞİZ”
Başarının sırrının eğitim ve teknik destek olduğunu ifade eden Studer Bölge Satış Müdürü Atilla Aydın “Biz 2001 yılında Türkiye pazarına girdiğimizde taşlama operasyonun çok tanınmadığı ve doğru bir şekilde yapılmadığı gerçeği ile yüz yüze geldik. Bunu değiştirmek amacı ile endüstrinin yuğun olduğu kentlerde taşlama sempozyumları düzenledik ve kullanıcıya doğru bilgileri ulaştırmaya çalıştık. Bu eğitimler halen devam etmekte. Önümüzdeki Nisan ayında belli bir sektöre yönelik üç seminer daha yapacağız. Başarının şartının eğitim ve teknik destek olduğunu düşünüyoruz.” dedi.

“PİYASA HAREKETLERİ SATIŞLARI ETKİLİYOR”
Studer’in Türkiye satışları hakkında ST Endüstri Medya’ya açıklamada bulunan Aydın son olarak şunları ifade etti: “Studer ve UGG’nin satışları, Türkiye’deki piyasa hareketlerinden direkt olarak etkilendiği için şu an için dalgalı seyir halinde... İmalatçının satışları iyi olup kapasite artırımına gittiğinde bizde de hareketlenme başlıyor doğal olarak ancak son 15 yıldaki ortalamayı dikkate alırsak taşlama piyasasında açık ara lider olduğumuz görülecektir.”