Yeni CoroDrill 870 kaliteleri GC4344, GC3334 ve GC2334, Sandvik Coromant tarafından geliştirilen benzersiz Zertivo, PVD (Fiziksel Buhar Çökeltme) üretim teknolojisi ile üretilmiştir. Zertivo teknolojisi kaliteleri üstün avantajlarla iyileştirir, öncekilerden gelen avantajlı özellikleri korur ve aynı zamanda kenar hattı güvenliği, çentiklenme direnci ve genel aşınma direnci konusunda önemli iyileştirmeler sağlar.

"HEDEFİMİZ, YÜKSEK TAKIM ÖMRÜ VE GÜVENİLİRLİK"

Sandvik Coromant Global Ürün Müdürü Johan Ekbäck diyor ki: “Delik delme işlemi genellikle ilk parçanın değerini artıran bir önceki işlemler ile imalat prosesinin sonunda gerçekleştirilir. Delik delme uygulaması, basit görünse de takımın arıza yapması ve kapasitesinin ötesinde kullanılması halinde önemli sonuçlar doğurabilecek kompleks bir işlemdir. Bu nedenle konu özellikle aşınma ise müşterilerimiz sonuçları öngörülebilir ve tutarlı olan güvenebileceği bir delik delme işlemi ister. Yeni CoroDrill 870 kalitelerini piyasaya sürerken hedefimiz, delik delme işlemlerinde müşterilere yüksek takım ömrü ve güvenilirlik sağlamaktır.”

Çeşitli geometrilerle kullanılabilen en yeni kaliteler, ISO P (çelik), ISO M (paslanmaz çelik) ve ISO K (döküm demir) için optimize edilmiş olsa da çok yönlüdür ve çoğu ISO malzemesindeki uygulamaları kapsamaktadır. Tüm kaliteler Zertivo teknolojisi kullanılarak PVD ile kaplanmıştır ve delik delme işleminde yaygın olan aşınma sorunları ile ilgili özel iyileştirmeler sunmak üzere tasarlanmıştır. H9–H10 orta delik toleransı alanı için tasarlanmış olan CoroDrill 870 uç kısmı değiştirilebilir matkap zamandan tasarruf sağlar ve delik başına maliyeti azaltır. Bu matkap, çap, uzunluk, kademe seçimi ve havşa olanakları ile uygulamaları en iyi şekilde desteklemek amacıyla özel olarak imal edilebilir. CoroDrill 870, 10 ila 33 mm (0,394 ila 1,299 inç) çap aralığında ve 3×D ila 12×D derinlik kapasitesi ile kullanılabilir.