Goldstone markası adı altında ISO 15552 modeli E-IS ve E-HD serisi, Kompakt E-ADM serisi silindirler üreten Eurotec Otomasyon, gelişmiş mühendislik sistemleri ile standart çözümler dışında müşteri odaklı özel çözümler de üretiyor.

Eurotec Otomasyon, 2004 Yılında pnömatik, manyetik ve elektronik konusunda üretim yapan, Alman menşeli BSG&KUHNKE firmasının, 2006 Yılında basınçlı hava hattında kullanılan hassas filtreler üzerine üretim yapan Güney Kore menşeli SKP firmasının ve Güney Kore menşeli TPC Mechatronics Corp. firmasının distribütörlüğünü almıştır.  
Bunların yanı sıra Eurotec, 2015 yılında hidrolik çabuk bağlantılar ve vanalar ile ilgili İspanyol INTEVA markasının ve pnömatik çabuk bağlantılarda Japon NAC markasının Türkiye distribütörlüğünü de yapıyor.

Daima yeniliği takip edip buna göre çözüm sunan ekip çalışmasına inanan bir yapıya sahip olan Eurotec, Türkiye ve uluslararası pazarda üretim yapıyor.
Sürekli ürün yelpazesini genişletme adına çalışmalarda bulunan Eurotec, makina ve ekipman yatırımlarıyla da üretim fabrikasını genişletiyor.