Donanımsal çözümlerin yanı sıra yazılım sisteminin sunduğu esneklik ve komple sistemin tek bir kaynaktan sunulabiliyor olması, sistem tasarlanırken bir o kadar kritik olmaktadır. Bu nedenden dolayı ürünlerin satılmasından ziyade servis hizmetleri, destek araçları ve kaynakları giderek daha önemli hale gelmektedir. Zorlu ürünlerde ve sistemlerde, müşteriye özgü katma değer üretebiliyor olmak oldukça önemlidir. Bir sistem tasarlanırken tüm bu şartlar göz önünde bulundurulmalıdır. 

Müşterilerimiz için katma değer yaratan hizmetlere genel bakış:

ORYANTASYON

Müşterilerimiz yeni sistemlere, bileşenlere ve hizmetlere yatırım yapmadan önce mümkün olduğunca kapsamlı ve spesifik bir genel bakışa ihtiyaç duyarlar. Hangi kural ve düzenlemelere uyulmalı, göz önünde bulundurulması gereken trendler ve yenilikler var mı, ihtiyaçları için en uygun teklif hangisi, kişisel istişareler ile karar verme sürecini daha kolay hale getiren faydalı bilgiler sağlanır.

PLANLAMA VE MÜHENDİSLİK

Karar verme aşamasından sonra onaylanmış fikirleri kavramlara dönüştürmeye yardımcı oluyoruz. Müşterilerimize planlama sürecinin her aşamasında, ihtiyaçların belirlenmesinden sistem bileşenlerinin seçilmesine, proje planlama ve mühendislik danışmalığından özelleştirilmiş bakım konseptlerinin geliştirilmesine kadar her aşamada yardımcı oluyoruz.

TEDARİK VE TESLİMAT

Sistem bileşenleri belirlendiğinde müşterilerimiz için tedarik sürecini, özelleştirilmiş teslimat hizmeti (örneğin elektronik veri değişimi (EDI) ve barkod etiketlerimiz (DriveTag)) ve elektronik faturalandırma ile basitleştiriyor ve hızlandırıyoruz.

KURULUM VE DEVREYE ALMA

Tüm bileşenler müşteriye teslim edildikten sonra planlanan sistemin zamanında ve etkin bir biçimde devreye alınması için devreye alma ve programlama danışmanlığı yapabilir yada tüm sistemin devreye alınmasını üstlenebiliriz.

İŞLETME

Operasyon aşamasında müşterilerimiz için öncelik, sistemin kullanılabilirliğini ve verimliliğini sürekli iyileştirmektir. Bakım, özel onarım hizmetleri, yedek parça servisi, hızlı montaj ve sistemlerin yoğun olarak kullanıldığında ihtiyaç duyduğu diğer hizmetler de dahil olmak üzere geniş hizmet yelpazemizi, duruşların ve maliyetlerin asgaride tutulduğundan emin olmak için kullanıyoruz.

MODERNİZASYON

Bir makinanın veya sistemin servis ömrü arttıkça yasa ve standart gereklilikleri, verimlilik, kullanılabilirlik, performans ve parça kullanılabilirliği ile ilgili koşullarında değişiklikler meydana gelebilir. Sistemlerin tamamen güncellenmesi veya parça değişikliği gerekip gerekmediği gibi konularda uzmanlarımız tarafından karar verilip sistemlerin ya da makinaların uzun yıllar boyunca verimli bir şekilde çalışması sağlanır.