Bu uçlar, paslanmaz çelik ve ısıya dayanıklı nikel bazlı ve titanyum alaşımlarında daha da yüksek hassasiyetle diş açmak için son derece dar toleranslı profiller sağlıyor. Dar profil toleranslarına ek olarak, uçlar daha da uzun uç ömrü sunuyor. 

HAVACILIK SEKTÖRÜ İÇİN İDEAL

Havacılık sektöründeki üreticiler, bu yeni uçların özellikle süreç tutarlılığını ve profil doğruluğunu geliştirmesini takdir edecek. Aynı zamanda bu üreticiler, Seco diş açma uçlarının her türlü uygulamayı kapsayan ürün çeşitliliği arasından seçim yapabilir. Üretimi durdurabilecek kadar tehlikeli, birbirine dolaşmış haldeki kıvrılmış talaş oluşumunu önlemek için yeni uçlar, şirketin Jetstream Tooling® yüksek basınçlı yönlendirmeli soğutma sıvısı teknolojisiyle donatılmış Seco takımlarıyla birlikte kullanılabiliyor. Bu takımlar, yüksek basınçlı konsantre soğutma sıvısını yüksek hızda doğrudan kesme kenarı yakınında ideal konuma püskürterek talaşları belirli bir yönde kesme bölgesinden uzağa yönlendirme imkanı sağlıyor.

TAKIM ÖMRÜ UZUYOR

Jetstream Tooling® titanyum ve benzer malzemelerden üretilen işleme parçaları kullanıldığında sert talaşları kırarak takım ömrünü uzatır. Bu gelişmiş talaş kontrolü çelik ve paslanmaz çelik malzemelerde diş açarken dişin yüzey kalitesinden ödün vermeden yüzde 30 ila yüzde 60 daha yüksek kesme hızlarına olanak sağlar. Dış çap ve iç çap uygulamalarda UNJ diş profilleri inç dişlerle çalışırken, MJ diş profilleri, metrik versiyonlarda kullanılır.