Bali Makina, Victor Bali ve Ort. Koll. Şti. olarak kurulduktan 35 yıl sonra Bali Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş ortaklığına dönüştü. Endüstrinin birçok farklı alanında, hatta tamamen Türk sanayisinde fazlasıyla tanınan Bali Makina, 74 senedir Türkiye sanayisine yatırım malları ve ara mallar tedarik ediyor. Şirketin mümessillik kısmı ise kendi sektörlerinde küresel ölçekte üne sahip olan imalatçılarla işbirliği yapıyor.

Bu işbirliklerinde frezeleme, tornalama, bükme, taşlama tarzı işlemler için CNC talaşlı imalat tezgahlarının yanı sıra delme işlemleri için de CNC sac işleme tezgahları alanlarında yatırım mümessilliği yapıyor.
Sac işleme tezgahları, dövme ve taşlama tezgahlarının yanı sıra dik işleme merkezlerinde CNC dik işleme merkezleri, yüksek hızlı ve çok eksenli, tek kolonlu ve yüksek hızlı - çok eksenli, çift kolonlu ürünleri bulunan şirket aynı zamanda otomotiv profil haddeleme hatları da kurmakta. Boru işleme tezgahları da kuran Bali Makina, yapısal çelik konstrüksiyon endüstrisi için imal tezgâhları da kurarak, kumlama ve astar boya tezgâhları hizmeti de veriyor.

Geniş ürün gamı ile birçok sektöre çözüm sunan Bali Makina, yapısal çelik konstrüksiyon imalat sanayi başta olmak üzere gemi inşa sanayi, boru hattı imaları, kalıp sanayi, prefabrik konstrüksiyon, genel ve ağır makina imalatı, demiryolu sanayi, enerji sektörü, otomotiv sanayi, kalıp sanayi, demir çelik endüstrisi, dövme endüstrisi, savunma sanayi ve havacılık alanlarındaki sektörlere doğrudan hizmet sunuyor.