Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) tarafından gerçekleştirilen ödül töreninde "İhracat Kategorisi"nde ödülün sahibi oldu.

SAKARYA'NIN YILDIZLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

SATSO'nun Sakarya’daki Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı olarak faaliyet gösteren Sakarya Ticaret Borsası, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası, Akyazı Ticaret Borsası’nın katılımıyla düzenlediği "Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni"nde ihracat kategorisinde ödüle layık görüldü.

SATSO Hizmet Kampüsü bahçesinde gerçekleştirilen tören kapsamında toplam 7 kategoride 40 ödül firma temsilcilerine ödülleri takdim edilirken, Toyota Türkiye adına ödülü Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Maliyet ve Muhasebe Genel Müdürü Cengiz Belgin Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın elinden aldı.

Gerçekleştirdiği üretim ve ihracat rakamlarıyla Türkiye ekonomisine katma değer sağlamaya istikrarlı bir şekilde devam eden firma, geçtiğimiz aylarda da Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından verilen Platin İhracat Ödülü’nü kazanmıştı.