Rulman ve güç aktarım ürünlerinin yanlış kullanılması, yanlış montajı ürünlerin ömrünü ciddi oranda azaltıyor. Üretim hatlarına ve buradaki özel koşullara göre doğru güç aktarım ürünlerinin seçilmesi ve bakımlarının yapılması oldukça önem taşıyor.

Aksi takdirde, rulman ömründe azalmaya neden olan bu durum, hem ürün değişim sıklığından doğan maliyet hem de plansız bakım duruşları olarak kayıplara neden oluyor. Toplam işletme giderlerine bakıldığında; üretim hatlarının durması, yeni ürün maliyeti ve işçilik ücreti ile tesislere yüksek maliyetlere sebep oluyor. Silkar Endaş, farklı fiyat aralığı ve segmentlerde rulman çeşitleriyle fabrikaların doğru ürünü bulması için hizmet veriyor.
Silkar Endaş; SCHAEFFLER, FAG & INA, NSK, KG, GBM, HRB ve MGM gibi çok çeşitli markaların temsilciğini yapmakta. Rulmanın ömrünü etkileyen yağlama, sızdırmazlık, sökme takma ve güç aktarım; zincir, kayış, kaplin, kasnak gibi ürün gruplarında ise; OKS, SIMRIT, NAK, FENIX, REXNORD, MEGADYNE, OPTIBELT markalarıyla Türkiye pazarında çözümler sunmaktadır.

ORJİNAL ÜRÜN MÜ KULLANIYORSUNUZ?

Sahte rulmanlar ve güç aktarım ürünleri fabrikalar için büyük bir tehdit unsuru oluşturuyor. Ürünün orijinal olduğundan emin olmak ise hologramlı ürünleri satın almak ile mümkün oluyor.
Silkar Endaş’ın müşterilerine sunduğu tüm ürünlerinde Silkar Endaş Hologramı yer alıyor.

Kullanılan bu hologram ürünlerin orijinal ve Silkar Endaş garantisinde olduğunu kullanıcılarına taahhüt ediyor.