Rulman ömrünün azalması fabrikalara; hem ürün değişim sıklığı maliyeti hem de plansız bakım duruşları olarak geri dönüyor. Toplam işletme maliyetine bakıldığında; üretim kayıpları, yeni ürün ve işçilik ücreti ile tesislere yüksek maliyetlere sebep oluyor. Silkar Endaş, farklı fiyat aralığı ve segmentlerde rulman çeşitleriyle fabrikaların doğru ürünü bulması için çözüm sunuyor.

GENİŞ ÜRÜN SEÇENEKLERİ

Silkar Endaş; SCHAEFFLER, FAG & INA, NSK, KG, GBM, HRB, MGM gibi çok çeşitli markaların temsilciliğini yapıyor. Rulmanın ömrünü etkileyen yağlama, sızdırmazlık, sökme takma ve güç aktarım, zincir, kayış, kaplin, kasnak gibi ürün gruplarında; OKS, SIMRIT, NAK, FENIX, REXNORD, MEGADYNE, OPTIBELT markalarıyla Türkiye pazarında çözümler sunuyor.

ORJİNAL ÜRÜN KULLANMAK ÇOK ÖNEMLİ

Sahte güç aktarım ürünleri fabrikalar için büyük bir tehdit oluşturuyor. Kullandığınız ürünün orijinal olduğundan emin olmaksa hologramlı ürün satın almakla mümkün oluyor. Silkar Endaş tüm ürünlerini orijinal olduğunu garanti eden Silkar Endaş Hologramı ile müşterilerine ulaştırıyor.