Güç aktarım ürünlerinin yanlış kullanılması, yanlış montajı ürünlerin ömründe ciddi azalmalara neden oluyor. Her üretim hattı ve üretim hattında koşullara göre doğru güç aktarım ürünlerinin seçilmesi ve bakımlarının yapılması gerekli.

Rulman ömründe azalma hem ürün değişim sıklığından doğan maliyet hem de firmalara plansız bakım duruşları olarak yansıyor. Toplam işletme giderine bakıldığında üretim kayıpları, yeni ürün ve işçilik ücreti ile tesislere yüksek maliyetlere sebep oluyor.

Silkar Endaş, farklı fiyat aralığı ve segmentlerde rulman çeşitleriyle fabrikaların doğru ürünü bulmasına destek veriyor.

Silkar Endaş, SCHAEFFLER, FAG & INA, NSK, KG, GBM, HRB, MGM gibi çok çeşitli markaların temsilciğini yapıyor. Rulmanın ömrünü etkileyen yağlama, sızdırmazlık, sökme takma ve güç aktarım; zincir, kayış, kaplin, kasnak gibi ürün gruplarında OKS, SIMRIT, NAK, FENIX, REXNORD, MEGADYNE, OPTIBELT markalarıyla Türkiye pazarında çözümler sunuyor.

KULLANDIĞINIZ ÜRÜNLER ORJİNAL Mİ?

Sahte güç aktarım ürünleri fabrikalar için büyük tehdit oluşturuyor. Kullandığınız ürünün orijinal olduğunun garantisi ise hologramlı ürün satın almakla mümkün. Silkar Endaş’ın müşterilerine sunduğu tüm ürünlerinde Silkar Endaş Hologramı bulunuyor.

Bu hologram ürünlerin orijinal ve Silkar Endaş güvencesinde olduğunu kullanıcılarına taahhüt ediyor.

www.endas.com