Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve PAGEV iş birliğiyle plastik sanayinin temsilcilerini bir araya getirecek Plast Eurasia İstanbul, 1-4 Aralık 2021 tarihlerinde İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

50 BİNDEN FAZLA ZİYARETÇİ BEKLENİYOR

Toplam 120 bin metrekareden oluşan alanda farklı ülkelerden binin üzerinde katılımcı firmayı 50 bini aşkın ziyaretçi ile buluşturacak fuar kapsamında, plastik makinalarından makina yan ve ara sanayi ürünlerine, ham madde ve kimyasallardan ısı kontrol cihazlarına kadar plastiğin alanına giren en yeni ürün ve teknolojiler sergilenecek. 

Fuarın, yüksek katılımcı sayısı ile uluslararası düzeyde önemli gelişmelere sahne olması bekleniyor.

BUSİNESS CONNECT PROGRAMIYLA HEYECAN ÖNCEDEN BAŞLAYACAK

Tüyap’ın geliştirdiği dijital çözümlerle katılımcı firmalar ve ziyaretçiler online iş ağı platformu Business Connect Programı üzerinden dijital ortamda bir araya gelecek. Böylece fuardan önce, fuar esnasında ve sonrasında online çözümlerle katılımcılar ve ziyaretçiler kesintisiz buluşabilecek. 

Program sayesinde fuar başlamadan önce, 15-30 Kasım tarihleri arasında, katılımcı ve ziyaretçiler birbirlerinin online profillerini görüntüleyebilecek, dijital platformda yapacakları toplantılar için istek gönderebilecek, ilgilendikleri ürünleri ve hizmetleri kolayca filtreleyip doğru ürüne ve kişiye ulaşabilecekler.

ETKİNLİK SONRASINDA ETKİLEŞİM DEVAM EDECEK

Fuar öncesinde planladıkları toplantıları ister uygulama üzerinden dijital olarak isterlerse yüz yüze fuar esnasında yapabilecekler. Katılımcılar fuar sonrasında da kayıt yaptırmış ziyaretçileri inceleyebilecek, mesajlaşabilecek ve bu platform üzerinden potansiyel müşteriler ile ticarete devam edilebilecek.

Yeni nesil fuarcılık anlayışı ile katılımcılar fuarın ardından da 6-17 Aralık 2021 tarihleri arasında görüşmelerine dijital ortamda devam edebilecek.

KOCAER ÇELİK KAPASİTE ARTIŞ YATIRIMINI TAMAMLADI KOCAER ÇELİK KAPASİTE ARTIŞ YATIRIMINI TAMAMLADI

4 ARALIK'A KADAR ZİYARETE AÇIK OLACAK

Tüyap, tarımdan inşaata, ambalajdan savunmaya gerçekleştirdiği her fuarda olduğu gibi eksiksiz bir şekilde uyguladığı pandemi önlemlerini Plast Eurasia buluşmasında da titizlikle uygulayacak.

Türk Standartları Enstitüsü COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni alan ilk fuar merkezi olarak aldığı tedbirlerle katılımcı ve ziyaretçilerine güvenli fuar ortamı sunacak.

Bir önceki fuarda Amerika, Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya bölgesinden 7 bin 801 yurt içinden 44 bin 560, toplam 52 bin 361 ziyaretçi ve 48 ülkeden alım heyetini ağırlayan fuar, 4 Aralık 2021 tarihine saat 18.00’e kadar ziyaret edilebilecek.