Pilz, ambalaj endüstrisinde projelerin verimli şekilde hayata geçirirken ihtiyacınız olan sensör teknolojisi, kontrol teknolojisi, sürücü teknolojisi, kontrol üniteleri veya görselleştirme çözümlerinde profesyonel destek sağlıyor.

Geniş ürün yelpazesi sensör teknolojisi ile ilgili farklı uygulamalara sahip ve operatörü tehlikeli hareketlere karşı koruyor.

Örneğin; koruma sürecine aktif bir şekilde müdahale edilmesi gerekiyorsa, ışık perdeleri parmak, el veya vücut için gerekli korumayı sağlıyor.

Döner kapıların konumu ve kapsadığı alanın izlenmesi gerekiyorsa emniyet ve uzaklık anahtarları kullanılabiliyor.

Koruma amaçlı kilitleme ve korumalı emniyet kapıları için modüler emniyetli kapı sistemini sunuyor. 

İnsan ve makinaların maruz kalabileceği riskleri sürdürülebilir şekilde en aza indirmek için emniyetli kontrol teknolojilerini geliştirmeye devam ediyor.

İHTİYACA UYGUN ÇÖZÜMLER SUNUYOR

Farklı gereksinimlerin kapsamı ve karmaşıklığına bağlı olarak ihtiyaca en uygun çözümler sunuyor. Daha az karmaşık uygulamalarda az sayıda emniyet işlevini takip ederken PNOZ röleleri kullanabilir.

İzlenmesi gereken emniyet işlevleri daha fazla ise, yapılandırılabilir küçük kontrol sistemleri PNOZmulti ihtiyaca cevap veriyor.

Karmaşık ve çok sayıda emniyet işlevinin yer aldığı büyük tesislerde ise, serbest bir şekilde programlanabilen otomasyon sistemi PSS4000 ile yüksek verim sağlama olanağı tanıyor. 

Ambalaj tesislerinin otomasyonunu güvenli ve verimli şekilde uygulamak üzere servo sürücü teknolojisi ve "Emniyetli Hareket" temel özelliği uygulanabiliyor.

Modüler sürücü konsepti sayesinde makinanın tadilattan geçmiş olması veya yeni bir kurulum olması önem taşımazken, Motion Control kontrol sistemleri ile çeşitli eksen veya tek eksenli çözümleri eşleştirmek için emniyetli sürücü çözümleri sunuyor.

Modern servo yükselticileri, servo motorları veya asenkron motorlar ve lineer motorlar gibi farklı motor teknolojilerinin önemli bir bölümünü çalıştırmak için bir sürücü kontrolü görevi görüyor.

Servo motorlarına yönelik eksiksiz programı, hareketli görevler için doğru çözümleri sunan farklı aksesuarlar içeriyor.

EMNİYETLİ ÇALIŞMAYA İMKAN VERİYOR

Çalışanlar için tehlikeli durumların görülebileceği yerlerde kontrol ve sinyal cihazları kullanılıyor.

Tehlikeleri önlemek için acil durum düğmelerinden oluşan kapsamlı seçenekler sunuyor.

Kontrol cihazları ve etkinleştirme anahtarları ile bir makinanın tehlikeli bir bölümünde emniyetli bir şekilde çalışma imkanı veriyor.

Tesislerde profesyonel şekilde tanılama ve görselleştirme yapılması kesinti sürelerini azaltıyor ve böylece maliyet verimliliği sağlıyor. 

PMI'ları sayesinde tanılama cihazlarından firmanın yazılımıyla kontrol terminali üzerinden görselleştirme paneline kadar kapsamlı seçenekler sunuyor.