Tesislerin günlük bakım rutinlerinde oldukça fazla zaman kaplayan makina ve ekipmanları elle yağlamak ve birçok yağlayıcının durumunu manuel olarak kontrol etmek süreçleri zorlaştırıyor.
Otomatik yağlayıcılar ile en iyi yağlama parametrelerini bulmak ve yağlama problemleriyle ilgili erken yatak arızalarını %80'ini düzeltmek mümkün. 

POLAT MAKİNA’DAN 1 MİLYON EURO’YU AŞKIN YATIRIM POLAT MAKİNA’DAN 1 MİLYON EURO’YU AŞKIN YATIRIM

ARTIK KOLAY BİR YOLU VAR

Schaeffler'in OPTIME C1'i ile makinelerinizi yağlama görevini basitleşiyor.
C1 otomatik yağlayıcıların tüm avantajlarını ödüllü durum izleme teknolojisiyle bir araya getiren OPTIME C1 süreçleri kolaylaştırıyor.

OPTIME C1 akıllı yağlayıcılar; mobil uygulamadan veya web tabanlı kontrol panelinden gelen uyarılar aracılığıyla yağlama yönetimini kolaylaştıran bir sistem sunuyor. Tesislerde yağlama noktasına ne zaman dikkat edilmesi gerektiğini bildiriyor.

SİLKAR ENDAŞ TECRÜBELİ TEKNİK EKİBİYLE DESTEK SUNUYOR

Silkar Endaş, geniş ürün yelpazesi ve tecrübeli mühendisleriyle kullanılacak güç aktarım ürünlerinin seçilmesi ve kullanımına yönelik fabrikalara destek veriyor. ENDAŞ AKADEMİ tarafından rulman ömrünü uzatmak için verilen eğitimlerde; montaj- demontaj yöntemleri ve ekipmanları, rulman hasarları, rulman hasar sebepleri, rulman hasarlarını önleme yöntemleri ve rulman konusundaki son gelişmeler işleniyor.

www.silkarendas.com