Otomasyon sistemleri konusunda sağladığı; keşif ve projelendirme, programlama ve devreye alma, teknik destek hizmetleriyle müşterilerine özel çözümler sunan Botek Otomasyon; dünyanın önde gelen firmalarından olan WEG ürünlerini de müşterilerine sunuyor. 

WEG; enerji verimli elektrik motorları, otomasyon ürünleri, enerji iletim ürünleri, güneş, rüzgar ve bionerji gibi yenilenebilir kaynak teknoloji ürünleri, dağıtım ekipmanları, boya, vernik gibi endüstriyel kaplama ürünlerini üreten global bir marka olarak dünyada öne çıkıyor. 

135’ten fazla ülkede faaliyet gösteren WEG, 12 ülkede 40 üretim tesisi ve 30.000’in üzerinde çalışana sahip. Dünyadaki en büyük alçak gerilim motor üretim tesisine sahip olan WEG ürünleri; petrol ve gaz, madencilik, altyapı, çelik, kağıt hamuru ve kağıt, yenilenebilir enerji gibi birçok endüstriyel alana hizmet veriyor.

Her zaman yeniliklere açık olan Botek Otomasyon, 2018 yılından itibaren WEG şalt ürünlerini de bünyesine katmıştır. WEG motoru ile birlikte komple yol verme çözümleri sunmaktadır. Botek geniş dağıtım ağı ile Türkiye’nin her köşesindeki müşterilerine motor yol verme uygulamalarında WEG ile komple çözümler sunuyor.

http://www.botekotomasyon.com/