Toplu ulaşımda yurt içi ve yurt dışında adından söz ettiren Otokar, Kent Körüklü otobüsünün BRT versiyonu ve elektrikli otobüsü Kent Electra ile BIG SEE Awards 2022’de "Mobilite" kategorisinde ödüllerin sahibi oldu. 

ULUSLARARASI BAŞARILARINA YENİSİNİ EKLEDİ

Firma, 2021 yılında Territo U otobüsü ile tasarımdaki başarısını BIG SEE Awards 2021 ve European Product Design Award ödülleriyle taçlandırdıktan son bu sene de ödüllerine yenilerini ekledi. 

Koç Grubu bünyesindeki şirket, yaratıcılığı keşfetmek ve teşvik etmek amacıyla her yıl Avrupa’da düzenlenen tasarım yarışması BIG SEE Awards 2022’de rakiplerini geride bırakarak tasarımdaki başarısını tescilledi.

MAKİNE SEKTÖRÜNDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE ÜRETİM SÜREÇLERİ MAKİNE SEKTÖRÜNDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE ÜRETİM SÜREÇLERİ

21 ÜLKEDEN, 6 KATEGORİDE YÜZLERCE ÜRÜN YARIŞTI

Başta Avrupa olmak üzere dünyada 50’nin üzerinde ülkesinde milyonlarca yolcuya konforlu, güvenli seyahat olanağı sağlayan firmanın Ticari Araçlar Endüstriyel Tasarım ekibi tarafından Türkiye’de tasarlanan ve tamamı mühendisleri tarafından üretilen Kent Körüklü otobüsünün BRT versiyonu ve elektrikli otobüsü Kent Electra, ürün tasarımı dalında "Mobilite" kategorisinin öne çıkanları oldu. 

Bu sene 22 jüri üyesinin bulunduğu BIG SEE Awards'ta, 21 ülkeden 6 kategoride yüzlerce ürün yarıştı. Şirket daha önce de Avrupa pazarı için geliştirdiği Territo otobüsü ile ödülün sahibi olmuştu.