Kayış, kasnak sistemlerinde dünyanın sayılı üreticilerden biri olan Optibelt, pandeminin ağır hasar bırakan olumsuz etkilerine rağmen, 2021 yılını çift haneli büyümeyle kapatmayı başardı.

ORGANİZASYON DEĞİŞİKLİĞİNİN MEYVELERİNİ TOPLAMAYA BAŞLADI

Bu yıl 150'inci kuruluş yıl dönümünü kutlayan firma, yıla yeni organizasyon yapısı ile başladı.

Faaliyetlerini daha verimli ve etkin hale getirmek üzere bayi yapılanmasında, satış ve pazarlama stratejilerinde önemli bir değişikliğe giden şirket, söz konusu değişikliğin meyvelerini de 2022'nin daha ilk dört ayında almaya başladı.  

İLK ÇEYREKTE YÜZDE 20 BÜYÜME KAYDETTİ

Global tedarik zincirlerindeki bozulmalar, uzayan teslim süreleri, ham madde krizi, artan maliyetler gibi olumsuzlarla dolu mevcut duruma rağmen, 2022'nin ilk çeyreğinde 2021'in aynı dönemine göre yüzde 20 oranında büyüme kaydeden Optibelt Türkiye, yılı yine yakın oranlarda bir büyüme ile kapatmayı öngörüyor.

HEDEF SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİNDE FARK YARATMAK HEDEF SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİNDE FARK YARATMAK

AGRO POWER SERİSİYLE TARIM SEKTÖRÜNÜN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYOR

Diğer yandan hemen hemen her sektöre ürün ve mühendislik hizmeti sunan firmanın hizmet verdiği sektörlerden biri de tarım sektörü  

Standart ürünlerin haricinde, özellikle tarım sektörüne yönelik geliştirilen yüksek performanslı ürünlerin yer aldığı Agro Power serisi de ürün yelpazesinde bulunuyor.

Bilhassa biçerdöver gibi yüksek güç aktarımının söz konusu olduğu makinalarda oldukça talep gören Agro Power serisi; V, zaman, kanallı ve özel profilli kayışlardan oluşuyor.