Ar-Ge, endüstriyel otomasyon, BT, endüstriyel tedarik, üretim teknolojileri ve hizmetlerinden enerji ve mobilite teknolojilerine kadar tüm teknolojilerdeki gelişmelerin tanıtıldığı Hannover Messe Fuarı 1-5 Nisan 2019 tarihleri arasında Almanya’da düzenlendi. Geçen yıl 200 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayan fuara ilgi bu yıl da büyüktü. Skysens, yazılımı, donanımı ve tasarımıyla kapsamlı ve ölçeklenebilir şekilde sunduğu kablosuz IoT çözümleriyle fuarda öne çıktı.

“AVRUPA HEDEF PAZARIMIZ”

Fuara ilişkin açıklamalar yapan Skysens Kurucu Ortağı Burak Polat “Sanayi alanında dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Hannover Messe’de çözümlerimizi tanıtmak ve yeni iş birlikleri geliştirmekten dolayı oldukça mutluyuz. Kullanımı kolay, uygun maliyetli, uçtan uca sunduğumuz kablosuz IoT çözümleriyle hem geniş kapasiteli özel projelere hem de endüstrinin farklı kollarına hizmet sunuyoruz. Hedef pazarlarımızdan olan Avrupa’da büyümek için Hannover Messe gibi fuarların katkısı ve sunduğu yeni iş birlikleri tartışılmaz.” dedi. 

Skysens donanımlarının dünyada 15’ten fazla ülkede kullanıldığını belirten Polat “Geliştirdiğimiz teknoloji yüksek entegrasyon kabiliyetine sahip, bu sayede sadece donanım tedariği yaptığımız projeler dünyanın çok farklı noktalarında devam ediyor. Diğer yandan da özellikle Avrupa’da uçtan uca sağladığımız bu teknoloji oldukça ilgi çekiyor. Skysens IoT platformunu kurduğumuz projeler de gün geçtikçe olgunlaşıyor diyebiliriz.” dedi.