Lincoln Electric Türkiye, POWERTEC-i COMPACT serisi kaynak makinalarını daha iyi performans almak amacıyla yeniden tasarladı.

MIG/MAG VE MMA KAYNAĞINDA YÜKSEK PERFORMANS

Firmanın en yeni güç kaynağı platformu üzerine inşa edilen POWERTEC-i COMPACT serisi enerji maliyetinde verimlilik sağlarken; genel imalat, yapısal çelik, ulaşım, bakım/onarım ve ağır imalat işlerinde MIG/MAG ve MMA kaynağında yüksek performans sunuyor.

Söz konusu seri; 250A, 320A, 380A ve 450A güç kaynakları ile kaynak profesyonellerinin ihtiyaçlarını karşılayan uygulamaların çoğunu kapsayan STANDARD panel (i250C ve i320C) veya ADVANCED panel (i250C, i320C, i380C ve i450C) kaynak makinalarından oluşuyor.

POWERTEC i380C ve i450C ADVANCED modellerine, su soğutma için COOLARC 26 soğutucu eklenmesi yeterli oluyor.

ARK KARARLIĞI VE DİNAMİĞİ SUNUYOR

Ark özellikleriyle ön plana çıkan yeniden tasarlanan seri, ark başlatma, ark kararlılığı ve ark dinamiği özellikleri azaltılmış sıçrama ile pürüzsüz damlacık aktarımı sağlarken kaynak koşullarındaki değişkenlik sağlayan hızlı parametre ayarıyla da dikkati çekiyor.

ADVANCED sinerjik kaynak makinaları 7” renkli arayüz ekranı, hoparlör, saat ve takvim, ekran görünümü yapılandırması, hızlı tetik, push-pull torç gibi ekstra özellikleriyle öne çıkarken GMAW/FCAW, Örtülü elektrod ve oluk açma gibi kaynak prosedürlerini karşılayabiliyor.
 
Her zamankinden daha kullanışlı ve üretken olan ürünler; çelik, paslanmaz çelik, düşük alaşımlı çelikler, alüminyum ve MIG pirinç gibi malzemelerin kaynağında üst düzey performansa olanak tanıyor.

KULLANIM KOLAYLIĞI SAĞLIYOR

Söz konusu seri, yeni ergonomik kolları sayesinde kaynak eldiveniyle dahi güvenli tutuş sağlarken, kablo yönetim sistemiyle de makinanın taşımasını kolaylaştırıyor.

Makinalarda ayrıca hassas ayar için özel buton, saat/takvim ve hoparlör eklentileri de yer alıyor.

Bu ürünler; yükleme kolaylığı için eğilebilir gaz tüpü bölmesi, parametrelerin kolay görünmesi ve ayarlanması için ideal yükseklik, kolay manevra kabiliyetine sahip olması ve kullanışlı, üstten monte edilebilen genişletilebilir parça bölmesi gibi özellikleriyle de ergonomik kullanım kolaylığı sağlıyor.  

ENERJİ TASARRUFUNA OLANAK TANIYOR

Tel besleme sistemiyle de dikkat çeken seri, yüksek üretim verimliği, dijital kaynak akımı kontrolü, gerçek HD test gibi özellikleriyle zorlu çevre koşullarında bile başarılı bir kaynak deneyimine imkan veriyor.

Çevre dostu inventör teknolojisi ise sağladığı yüksek verimlilik sayesinde daha düşük güç tüketimi, güç tasarrufu modları ve jeneratör uyumluluğuyla enerji tasarrufu sağlıyor.