Premium kalitedeki rulmanlarıyla NTN-SNR, son iki yıldır demir çelik endüstrisinde güçlü büyümesini sürdürüyor.

HADDELEME RULMANLARINDA UZUN ÖMÜR

NTN-SNR, dört sıralı silindirik makaralı ve dört sıralı ULTAGE® konik makaralı rulmanları haddeleme işleminin güvenlik gereksinimlerini karşılama hedefiyle iş ve destek merdanelerini geliştirdi. Son derece kirli ortamlarda dört sıralı ULTAGE® konik makaraları rulmanların keçeli versiyonu, ölçüsel değişikliğe gereksinim duymadan üç kat daha uzun ömür sağlayabiliyor. Beklenmeyen rulman arızalarını önleyen ve rulman bakım döngüsünü yüzde 50 oranında azaltan özel bir anti-korozyon kaplaması olan Rust Guard™ işlemi de bu rulmanlara uygulanabiliyor.

SÜREKLİ DÖKÜMDE ZORLU ŞARTLAR İÇİN 

NTN-SNR, kaçıklıkları karşılama fonksiyonlu silindirik makaralı rulmanlar, iki2 parçalı silindirik makaralı rulmanlar, SRB ULTAGE® ve özellikle yüksek sıcaklık, yük ve kirlilik gibi zorlu şartlara yönelik SRB ULTAGE® EE'yi sunuyor. 

KONVERTÖRLERE ÖZEL RULMANLARDA BAKIM VE MALİYET AVANTAJI

NTN-SNR, konvertörler ve muylular için çok büyük boyutlarda oynak makaralı rulmanlar üretiyor. NTN-SNR'nin uyguladığı dizayn prensibi, konvertörün bir tarafında, boyutları 1120 mm iç çap, 1540 mm dış çap ve 525 mm genişlik olan iki parçalı bir rulman kullanıyor. Talaş kaldırmadan kesme işlemiyle üretilen bu iki parçalı tasarım, geleneksel tek parça rulmana kıyasla demontaj süresini yüzde 90 oranında kısaltıyor. Hem bakımın yapılmasını kolaylaştırır hem de maliyetleri azaltıyor. 

Keçeli versiyonun ve düşük viskoziteli özel greslerin kullanımı merdanelerin servis ömrünü optimize etmeyi mümkün kılıyor. NTN-SNR, sendzimir tipi soğuk hadde tezgahları için özel olarak daha yüksek yük taşıma kapasitesi ve daha fazla rijitlik amacıyla daha kalın dış bileziklere sahip rulmanlar da sunuyor.