Neugart'ın hipoid dişlili hassas konik dişli kutuları, tahrik hattını kısalttığından dolayı dar alanlar için ideal bir çözüm sunuyor. Önceden monte edilmiş bir pinyona sahip çıkış milleri de özellikle kremayer ve pinyon tahriklerde kullanılabiliyor.  Neugart, her biri çıkış milinin tasarımında farklılık gösteren, üç seri halinde hassas konik dişli kutuları sunmaktadır: WPLN gövde serisi standart olarak düz bir çıkış miline sahiptir. WPSFN gövde serisinin modelleri bir flanş çıkış miliyle donatılmıştır, bu sayede EN ISO 9409-1 doğrultusunda standartlaştırılmış mekanik bir arayüz, parçaların doğrudan flanşa bağlanmasına izin verir. Ve WGN gövde serisinin redüktörleri, bir veya iki tarafta içi boş şaftla öne çıkmaktadır. Tahrik milinin ve çıkış milinin dönüş yönü tüm gövde serilerinde zıttır. 

Mevcut konik dişli kutusu portföyü ayrıca fabrikada takılmış bir pinyona sahip iki varyant içerir: WPLN gövde serisi için, gerekli bağlantı güvenliğini sağlayan DIN 5480 standardında yıldız dişli forma sahip, ön montajlı pinyon dişlili bir çıkış mili mevcuttur. WPSFN serisi ise, gövde serisindeki tüm modeller gibi - EN ISO 9409-1'a göre bir arayüzle donatılmış, ön montajlı pinyona sahip bir flanş çıkış mili içerir.

70 İLE 142 MM ARASINDA DÖRT BOYUT  

Pinyon ile kombinasyon halinde aktarılabilen hız optimizasyonlarını ve torkları doğru bir şekilde görselleştirmek için çok çeşitli dişli kutusu modelleri, gövde boyutları ve oranları mevcuttur: Örneğin WPLN gövde serisinde, flanş kesitleri (çıkışta) 70 ile 142 mm arasında olan dört boyut sunulmaktadır. Helis veya düz dişli pinyonlara sahip WPLN varyantları, modül 2 ila 4 arasında farklı sayıda dişliye sahiptir. Bunlar 18.000 N'ye kadar besleme kuvvetlerini mümkün kılarlar. WPSFN gövde serisi aynı zamanda 64 ila 140 mm arası merkezleme bileziği çapıyla dört boyutta geniş bir uygulama yelpazesini kapsar. Burada da tüm gövde ölçüleri için farklı sayıda dişe ve farklı boyutlu modüle sahip önceden takılmış pinyonlar mevcuttur. Bu durumda, pinyonlar helis dişlilidir ve 11.200 N'ye kadar itme kuvvetlerini desteklerler.