Başta otomotiv ve metal işleme olmak üzere dünya çapında birçok sektöre katkı sağlayan Mitsubishi Electric, yeni nesil CNC ürünleriyle dikkat çekiyor. Satış sonrası hizmetlere büyük önem verdiklerini belirten Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri Mekatronik CNC Departmanı Kıdemli Müdürü Hakan Aydın, Endüstri 4.0 atağıyla ülkemizin üretim kalitesini artırmaya katkı sağladıklarını ifade etti. CNC işleme merkezleri ve CNC torna makinaları için üreticilere yüksek katma değer sağladıklarını söyleyen Aydın; piyasaya daha ekonomik, daha hızlı ve daha hassas üretime katkı sağlayan M80 ve M800 serisi CNC kontrol üniteleri gibi yeni seri ürünler sunduklarını açıkladı. 

TÜRK MAKİNA SEKTÖRÜ GÜÇLENECEK

Türkiye’nin hem genç iş gücü hem de iş kalitesi anlamında Avrupa’daki birçok ülkenin önünde yer aldığını ifade eden Hakan Aydın, makina sektörünün lokomotif bir alan olduğuna vurgu yaptı. Endüstri 4.0 etkisiyle beraber güçlenerek büyümesini sürdüreceğini düşündüğünü belirten Aydın, yüksek teknolojili inovatif ürünleri, kaliteli servis ve yedek parça hizmeti, mühendislik bilgisi ve know-how’ıyla projeler şekillendirdikleri ve satış sonrası hizmetleriyle Türk sanayisine katkıda bulunmaya çalıştıklarını söyledi.

EKONOMİK, HIZLI VE HASSAS ÜRETİM

Sektör profesyonellerine sundukları yeni seri ürünlerin optik haberleşme, yüksek hızlı ve yüksek hassasiyetli işleme, yüksek önden okuma kapasitesi, standart olarak sunulan data server fonksiyonu gibi özellikleri ile üretim süreçlerini çok daha verimli hale getirdiğini belirten Hakan Aydın, CNC kullanıcılarının yeni seri ürünlerini tercih ettiğini söyledi. CNC işleme merkezleri ve CNC torna makinaları için üreticilere sundukları katma değeri her geçen gün daha da artırmak için çalıştıklarını ifade etti. Aydın, inovatif ürün gamı içinde yer alan M80 ve M800 serisi CNC kontrol ünitelerini geliştirmeye devam ettiklerini açıkladı.

SATIŞ SONRASI HİZMETLERDE DE İDDİALI

Mitsubishi Electric’in yüksek teknolojiye sahip CNC ürünleri ile başta otomotiv ve metal işleme sektörü olmak üzere dünya genelinde standartları belirlediğinin altını çizen Aydın “Türkiye’deki çalışmalarımızı iki ana başlıkta toplayabiliriz. Birincisi yurt dışından ithal edilen Mitsubishi Electric CNC ürünleriyle donatılmış CNC tezgahlarına servis ve yedek parça hizmetleri sağlamak. İkincisi ise Türkiye’de faaliyet gösteren makina imalatçılarının ürettikleri CNC tezgahları için gerekli Mitsubishi Electric donanımını sağlamak, projelendirme çalışmalarını yürütmek ve devreye almak. Özellikle Tayvan başta olmak üzere birçok ülkeden Türkiye’ye yılda bin adetten fazla Mitsubishi Electric kontrollü makina geliyor. Satış sonrası hizmetler de en çok önem verdiğimiz konuların başında geliyor. Bu doğrultuda deneyimli ve yetkin bir ekip ile müşterilerimize sorunsuz bir hizmet sunmayı hedefliyor ve çalışmalarımızı planlıyoruz.” şeklinde konuştu.